Férjek, férfiak! Megtettétek már?
"miért a férj feladata lenne hogy a feleség sportoljon? lehet, hogy simán lenne a nőnek ideje rá, cska egyszerűen lusta, a pasi meg nem akar már veszekedni vele emiatt..."
Látszik, hogy életedben nem voltál még fél óránál többet egyedül egy gyerekkel....
14:17! Kemény,de lényegre törő a válaszod.Indoknak elfogadom,habár az már egy másik kérdés,hogy az erkölcsi oldaláról inkább nem közelíteném meg.
14:20! Nem hiszek el mindent,és tudom,hogy a neten sok a hantás,de nem látom értelmét annak,hogy miért hazudna az a lány. Rá volt szorulva a pénzre,belekényszerült ebbe a sz@r helyzetbe,és azt hiszem úgy "torolta meg",hogy kiírta magából milyen mocskosak is tudnak lenni némely férfiak.
"miért a férj feladata lenne hogy a feleség sportoljon? "
Mert nagyon sok esetben azt látom, hogy anyuka majd szét szakad, neveli a gyerekeket, mos főz, vasal, főtt kaját varázsol apucinak az asztalra, de ha arról van szó, hogy le kéne menni a szomszédos konditerembe egy órácskára, akkor nem tudja kire hagyni a gyerekeket. Ha az apa bevállalná a gyerekfelügyeletet, vagy levenne egy kis terhet a válláról, lehet hogy jutna ideje a nőnek magával is foglalkozni.
A másik az, hogy a férfiak elvárják hogy a nő legyen szép, csinos, ápolt, de ha arról van szó, hogy a feleség elmenne a fodrászhoz, manikűröshöz, kozmetikushoz, akkor már egyből tiltakoznak, hogy nem vigyáznak addig a gyerekre, nem akarják hogy a nő pénzt költsön és hasonló.
Huszonévesen elég volt ha megmostam a hajam, kicsit kifestettem a szemem, és már jó nő voltam. Most ahhoz, hogy ne legyek lepukkant, heti láb, kéz, arcápolás, stb kell. Minél idősebb vagyok, annál több idő kell ahhoz, hogy jól nézzek ki. Ha erre nincs idő, a partner nem vállalja be a segítséget, akkor szinte lehetetlen.
"miért a férj feladata lenne hogy a feleség sportoljon? lehet, hogy simán lenne a nőnek ideje rá, cska egyszerűen lusta, a pasi meg nem akar már veszekedni vele emiatt.."
Te egy nagyokos hím lehetsz...gyerekszüléskor még a semmitől is hízhat az ember, egy gyerekes nőnek nincs ideje nagyon sportolni, főleg ha a lusta férjét szolgálgatja és a gyereket sem hagyhatja otthon egyedül.
A pasik meg ne szemétkedjenek, hanem nyissák ki a pofájukat ha valami nem tetszik. Nem csak a pasik nem értenek rébuszokból. .
Még hozzátenném, hogy próbáltam úgy betenni egy dvd-t és tornázni, hogy otthon voltak a gyerekek.
Azonnal oda pattantak, hogy anya, a néni nem nyög úgy a tévében, anya én is csinálhatom, anya nézz engem, ugye hogy ügyes vagyok? Így nem lehet rendesen csinálni, meg közben 5 percenként félbehagyni, hogy megtöröljek egy taknyos orrocskát, visszarakjak egy baba lábat vagy papírrepülőt hajtogassak.
igen, de egyébként ki beszélt gyerekről???? :D
amúgy anyukám is ilyen, el van hízva, nagyon igénytelen, ha foglalkozna magával tök jó nő lehetne.. és mi már nagyok vagyunk a bátáymmal, nem kell ránk vigyázni, pénzünk is lenne, hogy lejárjon edzeni, de LUSTA. és ahelyett, hogy csinálna valamit munka után hazajön, leül tvzni és inni. szóval erről ennyit, nem kell a pasit hibáztatni. én egyébként tisztelem apát, hogy ezt kibírja(vagy legalábbis nem tudok róla, hogy ne bírná ki..).. mert hiába beszélünk vele, anyám nem változtat semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!