Szerintetek az gáz ha valaki mással, más előtt szőrtelenít OTT? Volt már nektek ilyen eset? Bővebben lent
8 hónapos terhes vagyok, mivel nem látom magam a hasamtól, a páromat szoktam megkérni, mint amolyan kényszermegoldás...
Normál esetben viszont sosem kérném meg ilyesmire!
Szerintem ha egyikőtöket sem zavarta,akkor nincs benne4 semmi. Én is sokszor bent vagyok anyumnál a fürdőben miközben fürdik,borotválkozik és dumálunk. És fordítva is
21/l anyukám 45 éves
Durva, és kicsit már undorító is. Én a családom előtt sohasem mutatkozom meztelenül.
A lenti borotválást meg gyakran megkérem, hogy a párom csinálja. És szívesen foglalkozik vele. A lábamat is le szokta borotválni. Nekem a párommal oké, de a családdal, még legrosszabb rémálmomban sem.
Szerintem nem gáz hogyha egyikőtöket se zavarja márpedig ahogy látom nem zavarta! Anyummal és húgommal mi is fürödtünk, meztelenkedtünk egymás előtt de a borotválást valahogy nem tudnám elképzelni előttük, legalábbis anyum előtt főleg nem!
Viszont nekem nagyon sokáig a párom csinálta, jó ideje már magamnak csinálom és nem zavar hogy bent van közben!
Miért lenne gond, ha az apa együtt fürdik a saját kislányával?
A férjem múltkor egymás hegyén-hátán aludt a 18 éves lányával, mert mindketten elaludtak tévézés közben, a lánya meg automatikusan odabújt hozzá. Utána a lánya exkuzálta magát, mert egy szép nagy nyálfoltot hagyott az apja mellkasán.
Én már borotváltam a párom OTT és nagyon felizgatott mindkettőnket! Utána hatalmasat szexeltünk! :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!