Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akinek van barátja, hogyan szőrtelenít odalent?
Én mostanság jutok el odáig a barátommal, hogy a ruha is lekerüljön rólunk, de kicsit aggódom... nem tudom "teljesen" kiborotválni belül, hiába próbálom, mindig marad egy kicsike csík... ti ezt hogy oldjátok meg?
(ja, és 19 éves vagyok)
Én meghagyok felül egy kicsit, a volt barátom így szerette és nekem is jobban tetszik így, hogy nem teljesen csupasz. Borotvával mindenhol le lehet szedni, úgyhogy nem is nagyon értem, hogy hol marad neked csík. Ahol marad, ott is borotváld le...vagy miért nem megy?
20L
Első vagyok. Értem. Próbáld meg tényleg jobban széthúzni, én térdelni szoktam, de úgy, hogy a lábaim szét vannak teljesen rakva (mintha lovagló pózban lennél) és a szőrnövekedéssel ellentétesen egy ÉLES borotvával. Tompa nem jó, mert azzal csak szenvedsz. Én ott így szoktam.
20L
Én ha a barátommal vagyok, akkor teljesen leszedem. elég hajlamos vagyok kipattogni, de mivel sajnos csak hetente egyszer tudunk együtt lenni, ezért hetente szedem, így nem gyötröm meg annyira ott a bőrt.
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!