Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác mindenhol szőrtelenít, akkor ugyanezt elvárja a partnerétől/barátnőjétől is?
Ha en borotvalnam magamnak mindenhol valoszinuleg azert tennem mert nem nagyon vagyok megbaratkozva a szorrel:-D
Szerintem elvarja.
18 f/karpatalja
Szia!
Én pl borotválom a kukimat, de jobban szeretem ha egy nőnek szép szőrös a puncija!
28F
Utálom a szőrtelen pasikat. Volt szerencsém találkozni és összejönni egy ilyennel, tipikus izomkolosszus, sehol egy szőrszál (csak egy pici haj). A humora és a modora fogott meg annyira, hogy összejöjjek vele. De soha nem bírtam úgy hozzáérni, mint egy férfihoz, akit kívánok. 21 évesek vagyunk mindketten, kb. 1 hónapot voltunk együtt, és ezalatt az 1 hónap alatt pár csókon kívül semmi nem történt köztünk, pont ezért. Elmondtam neki, és azóta barátok vagyunk. Nekem van egy barátom 9 hónapja, kis tarzan, imádom, nem is engedem neki, hogy akár csak egy szőrszálat kitépjen akárhonnan. :D A volt barátomnak pedig van egy barátnője 2-3 hónapja, akit nem zavar a szőrtelensége. Szóval embere válogatja.
Ja, a kérdésre válaszolva konkrétan:
A srác nem várta el tőlem, hogy legyen nekem is mondjuk csupasz karom, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!