Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy véled, hogy mindenki a...

Úgy véled, hogy mindenki a saját társadalmi csoportjához menjen férjhez/nősüljön?

Figyelt kérdés
Vagy csak az én családom ilyen maradi?
2011. okt. 11. 18:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

Ne haragudj hogy lehülyéztelek, viszont én meg ugy gondolom hogy borzasztó előítéletesek vagytok.

És én a fiú helyében elhagynálak őszintén szólva. Lehet velem van a baj sose voltam elkényeztetve rengeteg problémám volt a szüleimmel, de az hogy ne találkozhassak valakivel mert cigány.. Szerintem ha megbeszéled velük értelmes ember módjára a szituációt, hogy ez van szeretitek egymást ez nem a világ vége ez bárhogy alakulhat akkor a szüleidnek, ezt el kell/ vagyis inkább el kéne fogadnia,egyrészről azért is nem feleségül mész hozzá és csináltok gyorsan 80 gyereket, viszont ha meg igen akkor pedig lényegtelen hogy milyen származású akivel vagy, a helyzetet csak minimálisan befolyásolja.

a barátodnak mondtad mit gondolsz erről? mit érzel amikor megfogod a kezét? jujj ez egy más faj? mert ha igen akkor persze természetesen hallgass a szüleidre, ha meg nem akkor nem értem tényleg miért kell csinálni a hisztit ezek miatta dolgok miatt, és bocsánat tényleg nem téged akarlak okolni inkább a szüleidet, meg a sok uszító embert.

2011. okt. 11. 19:57
 22/29 A kérdező kommentje:

Semmi baj!A barátomnak nagyon fáj hogy ezért nem szeretik őt mert cigány.Nagyon nagyon szeretem és nem tudom mással elképzelni az életemet.Kapcsolat elején mondta nekem,hogy talán jobb lenne addig abba hagyni míg nem vagyunk egymásért tényleg oda meg vissza.Meg is próbáltuk de már akkor sem bírtuk egymás nélkül.Vannak kisebb viták a találkozások hiánya miatt,de egyébként meg minden rendben van köztünk.Jövőre 18at töltöm és úgy tervezzük hogy összeköltözünk(van hova).Ezért is dolgozik,spórol,és ezért fogok én is nyáron dolgozni,hogy legyen egy kis alapunk.Minden kezdted nehéz,de remélem a legboldogabbak leszünk a világon.

Ja és még annyit,hogy senkit nem pontozok le!Minden véleményt elfogadok!

2011. okt. 11. 20:14
 23/29 anonim ***** válasza:
44%

Lehet az összeköltözés is drasztikus főleg hogy ettől félnek a szüleid, ezért lenne jobb ha először szépen felépítve nyugodtan és ész érvekkel alátámasztva megbeszélnéd a szüleiddel.

a hozzászólásod elötti voltam

2011. okt. 11. 20:21
 24/29 A kérdező kommentje:

Hidd el,rengetekszer próbáltam.Apuval is anyuval is külön-külön és együtt is.A legrosszabb az hogy még nagyszüleim is ellenem vannak.

Majdnem intézetbe kerültem amiért kijelentettem hogy már pedig én vele leszek mert szeretem.Felmerűlt a magántanulóság kérdése is,anyu megfenyegett hogy leszúr és mivel kinézném idegében belöle féltem is a közelébe menni...

2011. okt. 11. 20:29
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem egy cigányt ismerek akik rendes emberek.

Persze elég nagy az elöitélet velük szemben,meg jegyzem nem ok nélkül.

De ez a te életed és neked kell a döntéseidet meghozni és az esetleges elöitéletekel meg küzdeni.Mert lesz belölük böven,ilyen társadalomban élünk.

2011. okt. 11. 21:11
 26/29 anonim ***** válasza:

Te már régen döntöttél!!

Miért tetted fel a kérdést akkor, ha úgy sem hagyod magad befolyásolni??

Gondold végig, hogy egy (bármilyen) pasi ér-e annyit,

hogy a teljes családod "kitagadjon" miatta???

2011. okt. 11. 23:23
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem még fiatal vagy az összeköltözéshez, és nagyon szerelmes ahhoz, hogy tisztán láss!!! Akik óvnak azért óvnak mert szeretnek. Te viszont már döntöttél, és teljesen mindegy a szüleid vagy a mi véleményünk. Az jó dolog ha a fiú szorgalmas és dolgozik, de kevés ahhoz hogy egy életen át boldog legyél vele. Túl nagy az előítélet (nem véletlenül) és ez tönkreteheti az életedet, és arról már ne is beszéljünk ha netán gyereket szülsz...
2011. okt. 11. 23:49
 28/29 anonim ***** válasza:
92%

„anyu megfenyegett hogy leszúr”

anyunak üzenem, hogy ha már lenézi a cigányokat, talán nem kéne neki is úgy viselkednie...

2011. okt. 12. 05:14
 29/29 A kérdező kommentje:
Na hát igen...anyám szó szerint rosszabb mint egy cigány.Egy rendes,szerető anya ilyeneket nem mond a gyerekének,mint amiket én kaptam/kapok.
2011. okt. 12. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!