Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy véled, hogy mindenki a...

Úgy véled, hogy mindenki a saját társadalmi csoportjához menjen férjhez/nősüljön?

Figyelt kérdés
Vagy csak az én családom ilyen maradi?
2011. okt. 11. 18:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%

te jó hülye vagy..

"Nálunk minden egyezik,célok,világnézetünk tehát tényleg minden.Csak a társadalmi csoport... "

hát akkor válassz majd egy hetyke legényt aki a szüleidnek is jó lesz, az már mindegy ha esetleg nem szereted...

Komolyan emberek mi van veletek?

2011. okt. 11. 18:42
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem akartam leírni,mert így legalább általánosságban lett volna szó róla,így meg csak a rosszat fogom kapni,de megosztom és ez pedig az etnikum,roma a barátom.
2011. okt. 11. 18:43
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem!Nem fogok olyan párt választani,hogy a szüleimnek megfeleljen.Első nekem a boldogságom,csak így mindig lesz valami üresség,mert a családom nem lesz mellettem.
2011. okt. 11. 18:45
 14/29 A kérdező kommentje:
18:42 és szerintem nem kellene lehülyézni!Kösz.
2011. okt. 11. 18:46
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
Ha az 5% normális roma közé tartozik, akkor nincs vele baj. Ha a 95%ba, akkor menekülnék.
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Oh, akkor most már értem a szüleidet. A társadalmi csoport csak kifogás, valószínűleg csak féltenek (és sajnos van alapja). Szerintem ismertesd meg velük a barátodat, ha valóban normális, akkor meg fognak vele békülni. Viszont légy NAGYON óvatos, mert a környezetemben több lányt is tett tönkre normálisnak tűnő cigány fiú és a drága családjuk!
 17/29 A kérdező kommentje:
Most hiába írom le hogy rendes meg a családja is az stb...mert én is úgy vagyok vele,hogy több az aki nem tisztességes.20 éves a barátom,már vagy egy szakmája most kezdett bele egy másik suliba,s emelett még dolgozik.Én még csak nyári munkát tudok vállalni,de mindent megfogunk tenni hogy szépen éljünk.A családja is támogatni fog minket(nem pont az anyagiakra gondolok),de fájni fog nekem az ha a szüleim/családom kitagad.
2011. okt. 11. 18:49
 18/29 A kérdező kommentje:
Ismerik.Régen szerették,csak amikor elmondtam nekik hogy együtt járunk jött hogy így megöllek meg úgy...2 éve hogy ez van.Kénytelen vagyok azt mondani hogy nem vagyok vele,és csak titokban tudunk találkozni.
2011. okt. 11. 18:51
 19/29 anonim ***** válasza:
56%

igen, én így vélem. suba subához, guba gubához.

sok olyan kapcsolatot láttam tönkremenni, ami pont a társadalmi különbségek miatt nem működött.

2011. okt. 11. 19:46
 20/29 anonim ***** válasza:
75%

Le leszek pontozva az öszinte véleményemért, de nem érdekel.

Rettegek attol a naptol ha bekövetkezik mikor a lányom ilyen pasival állít haza.

De nincs sok esély rá hálisten.

2011. okt. 11. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!