Létezik -e társadalmi különbség a párkapcsolatokban napjainkban?
Nektek volt olyan szituáció a párotokkal vagy annak szüleivel, amikor ezt éreztették veletek, vagy ti (jobb anyagiakkal..stb.) voltatok azok, akiket a másik "rosszabb" állapota zavart?
Véleményetek az társadalmi különbségek létezéséről?
Volt olyan kapcsolatotok, amelyben -e téren széles szakadék volt, de mégis sikerült, vagy sem?
Volt olyan párom,aki bár jóképű volt,de épphogy leérettségizett...Nem is ezzel volt a baj,hanem hogy nem is érdekelte semmi...kapja meg a havi 70ezrét,amiből elvan,se egy szinház,se semmi nem érdekelte,és bambán nézett mikor mondtam mit tanulok épp(elsős egyetemista voltam akkor)
A szülei is érdekesek voltak,iszákos apa,rabszolgasorsú anya, nem is szerettek,mert meg mertem mondani,hogy ők rontják el a saját életüket,és a fiukét is
nem birtam sokáig
Nekem kell,hogy értelmes,érdeklődő legyen a párom,nagyjából "egy szinten" legyünk minden térn...szerencsére megtaláltam a "tökéletes" pasit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!