Létezik hogy ekkora különbség van egy városon belül védőnő és védőnő között?
Kolléganőmmel egyidős kismamák vagyunk (9. hét), csak épp a város két különböző végén lakunk.
Ő ma volt a védőnőjénél, kapott kiskönyvet, meg beszélgettek meg minden.
Én felhívtam a sajátomat, aki közölte, hogy menjek el a területileg illetékes nógyogyóhoz, hozzá meg majd elég lesz a 12 hetes UH után menni, majd akkor csinálunk kiskönyvet. :-(
Úgy meglepődtem, hogy a kérdéseimet, amik azért gyűlnek, fel se tudtam tenni,
Nagyon is különböznek. Én az elmúlt két évben már az ötödik védőnőmet "használom", és mind más és más.
Más kerületekben -ahol laknak barátnőim- ott is más a védőnők szokása.
Pedig elvileg vannak kötelességeik, de mind máshogy értelmezi.
Szia!
Persze, létezik!
Én sok helyen laktam, még várandósság alatt is cseréltem védőnőt, de asszem megtaláltam a világ legrosszabbját!
21hetes vagyok.....
Fehérje a vizeletben, legyint rá, azt mondta, nem kell doki, természetes. A doki egyből antibiotikumot írt, mert fertőzés jele volt.
Az afp leletemet elhagyta, amit megígért, hogy a 18.hét helyett a 19.re pótol, hív telefonon. Azóta kerestem, de mikor látta, hogy én vagyok, kinyomta. Azóta sem keresett. Aztán véreztem, így bementem a kórházba, ahol egyből az afp leletet kérték...és még engem csesztek le. De elmondtam,mi történt, és 10perc alatt lekérték.
Holnap megyek hozzá.... :-(
Szerencsére 3.baba, így hozzá nincsenek már kérdéseim.
Akkor még jó, hogy "egységes" a védőnői szolgálat. :-)
Én meg tiszta hülye vagyok, tegnap egy fél órát bőgtem, merthogy nekem miért nincs még kiskönyvem. Na jó, ezt a hormonokra fogom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!