Szerintetek igazam van?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én értem/megértem a Kérdezőt. Cseppet sem azzal volt baja, hogy a keresztanya gazdag, és azzal sem, hogy emiatt megvesz jópár olyan minőségi dolgot a gyereknek, amit ő talán nem venne meg, vagy megvenne, de egyszerűen felesleges (lásd: azért megvenni egy tutyit 6000-ért, mert hello Kitty van rajta).
Igen is igaza van a Kérdezőnek, hogy egy másfél éves kislánynak minden tetszik, ami új, neki minden gyönyörű, ami zenél, ami szép, ami színes. De, ha már megígéri, hogy vesznek hasznos dolgokat, akkor ne a gyerektől kérdezze meg, mit szeretne, hanem az anyukától, hogy mire van szükség. És ez a kulcsszó. Az, hogy a gyereknek tetszett és jól érezte magát: könyörgöm, ők nem attól boldogok, mert az árcimkén több nulla szerepel..
És abban is egyetértek, hogy azokat az alapokat, amiket a szülő lefektet, nem szabad felrúgni. Ha az anyuka arra neveli a kislányt, hogy nem veszünk meg mindent, amit csak a szemünk-szánk megkíván, és nem dobáljuk szét a boltban a cuccokat, akkor arra. Az, hogy ez valakinek nem tetszik, az egy dolog, de a fent említett gyerek a fent említett szülőé, nem azé, aki évente párszor jön meglátogatni.
Az anyukával egyet nem értők 99%-a teljes mellszélességgel anyuka mellett állna, ha pár mondat máshogy lett volna megfogalmazva, de a lényeg ugyanez lett volna.
64%-os
Neked nincs gyereked tuti, egy gyerek nem hülye, tudja kinél mit szabad. Egyébként meg a szövegértéssel neked van bajod, a kérdező már kb. kétszer leírta, hogy nem azzal van baja, hanem, ahogy vásárolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!