Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a szüleimnek ezt az...

Elmondjam a szüleimnek ezt az öcsémről?

Figyelt kérdés

Egyik haverom (nagyon jó barátom, biztos nem hazudik) látta öcsémet cigizni. Ráadásul nem egy buliban, hanem napközben az utcán.

Öcsém 19 éves, most lett ősztől egyetemista. Én eddig úgy tudtam, hogy nem cigizik. Nagyon összetartó és keménykezű család a miénk, szerinted elmondjam a szüleimnek, hogy öcsém cigizik? Vagy csak simán beszéljek vele?

Nem tudom mit tegyek, hiszen 19 évesen már felnőtt ember. De attól még úgy érzem, hogy nem hagyhatom, és ha tehetek a cigizése ellen bármit is, akkor azt meg szeretném tenni.

Magamat nem féltem, hogyha kiderül, akkor megutálna, vagy ilyesmi, mert nem az érdekel, hogy mennyire kedvel, hanem az, hogy ne tegye tönkre magát ilyen felesleges pénzkidobással.

Ti mit tennétek a helyemben?

2011. okt. 4. 22:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

annak a válaszolónak pedig, aki a droggal hozza párhuzamba a cigit, üzenném hogy tévedés h a cigi még mindig jobb mint a drogok. egy fenét. ez egy legális drog, a lényege pontosan ugyanaz!

-egyre erősebb függőséget okoz,

-rengeteg pénzt emészt fel,

-kínok között lehet csak lejönni róla,

-és ha az erős dohányos nem jut cigihez, bizony, még ha egyébként birkatürelmű is, képes idegbeteg vadállattá válni!

különbség? nope!

2011. okt. 5. 23:55
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves 90%-os!

Azóta némiképp változott a helyzet, úgyhogy nem tudom pontosan mit kéne tennem.

Nagyon tetszett a véleményed, sok igazság volt benne, tudnál írni egy emailt a címemre, hogy kifejthessem pontosan Neked mi történt és a tanácsodat kérhessem?

Előre is köszönöm! :)

2011. okt. 6. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!