A jelszavak titkosak a házasságotokban?
mi nem tudjuk egymásét. Ha akarnám megnézhetném, mint ahogy ő is az enyémeket (biztonság kedvéért el vannak rakva egy file-ba) de nem tesszük.
Nem nyúlunk egymás táskájába, sem zsebébe.
Ezek a magánszféra részei.
A barátom nem tudja a jelszavaim, én sem az övéit.. Egyszer mondjuk megkért, hogy keressek ki neki egy e-mailt, amikor nem volt gépnél, akkor megadta a jelszót, de nem tudom, azóta változtatta-e, mert eszembe sem jutna belépni.
23/N
miért kéne tudni? ha valamit mutatni akar az emailjai közt, akkor ott van ő is, én is. ha pedig ő nincs itthon, akkor nem fogok turkálni a laptopjában, tehát nincs szükségem semelyik jelszavára.
ő sem tudja az enyéimet, nem is érdekli.
ennyi magánszféra kell. sosem értem azokat az embereket, akik a párjuk minden apró dolgairól tudni akarnak. többnek érzik magukat attól, h beleolvasgathatnak az emailekbe vagy a fb-levelekbe???
egyébként mindkettőnknek saját laptopja van, nem szoktuk a másikét használni, ezáltal a beleolvasási vágy is szignifikánsan csökken :)
Exemtől megkérdeztem egyszer,hogy mi a jelszava,gyanakodtam,hogy csal engem. Nem adta meg,és onnantól kezdve már csak azért is tudni akartam! Sikerült is kitaláljam,és elég érdekes dolgokat találtam!!! Ráéreztem és nem bántam meg hogy megnéztem,egyből szakítottunk is,mivel nem félre érthető leveleket váltottak egymással...
A mostani párom jelszavát nem tudom,nem is vagyok rá kíváncsi mert teljesen megbízom benne,viszont ha lesz megint egy ilyen megérzésem biztos vagyok benne,hogy nem fogom kibírni,hogy ne kérdezzem meg a jelszavát!
Nálam mindenhova be van állitva a jelszó megjegyzése,azt néz meg amit akar,nincs titkom előtte,de ha kérdez szivesen válaszolok is neki mindenre.
Az elején tudtam az ő jelszavait,de nem izgatott különösebben. Utána kuatkodni kezdtem utána,mert éreztem valami nem oké,persze igy is lett,igazam volt. Azokban az időkben képes voltam felhivni a melőjában ha megváltoztatta a jelszavat a gépén,hogy mi ez és hogy képzeli,és miért nem léphetek be,stb,nagyon rossz időszak volt az folyamatos rémálmaim,szoromgásom volt miatta,hogy mit találok ha kutatok,vagy esetleg mit mulasztok el ha mégsem kutatok.
Most ott tartunk hogy egy két jelszava talán ugyanaz mint régen volt,ha akarnék beléphetnék,meg talán meg is mondaná ha kérdezem,de már nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!