Hogyan éltek a házasságotokban? Hogyan telnek a napjaitok?
reggel együtt kelünk,ő 7-8 körülre megy dolgozni (nincs megszabva) és 3-5 között jön haza,én 10-4ig dolgozok,általában bejön értem,és hoz kocsival,bemegyünk boltba,utána haza,fürdés együtt,nap kibeszélése,főzünk,általában együtt,vagy én,ő közben rendetrak.Kaja vmilyen film előtt,utána összebujás.
Hétköüznap igazán sokmindent nemcsinálunk,csakvagyunk összebújva,filmezünk,főzőcskézünk,szeretkezünk.
Hétvégén anyámék,anyósék meglátogatása,meg a nagyikat is néha,meg igy mikor jó idő van,strand,tópart,kirándulás,állatkert,akármi (panelban meleg van :D)
Télen max korizni megyünk el,hidegben jobb a melegben forróteát kortyolgatni:D
Igy több év után már nem a tényleges lángoló szerelem,de nem is megszokás,hanem olyan,nemistudom,nem leirható...majd más hátha kifejti
Szia!
Szüleimről tudok nyilatkozni, 20 év házasság után.
Apa 6tól dolgozik délig, anya 8tól 4ig. Telefonon beszélnek, apa 12 után itthon dolgozik még, megvárja anyát, majd elmegyünk általába 3asba bevásárolni, anya 5 körül neki áll főzni, majd jön a fürdés, zuhi, neteznek, beszélgetnek, majd 9 körül mennek lefeküdni filmezni, anya elalszik 11 fele, apa 1 körül... másnap minden kezdődik előről :) 7végén meg csak itthon vagyunk, délután filmezgetünk, ilyenek, igazából semmi extra, kicsit unalmas is...:(
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!