Az anyám utál, mit tegyek?
hát úgy kezdődik hogy megismerkedett egy 6 évvel idősebb hapival aki utál engem szintén,de ezelőtt a hapi előtt naggggyon szép életünk volt... most az ő házába lakunk,és én néhányszor amikor fáradt vagyok(pl ma is) úgybeszéltem hozzá mint aki rögtön megakarja ölni...persze hogy amikor a suliszünetében felkeltik 6 órakor a gyereket nem?
és anyám nemrég felhívott és elkezdte: "megint köszönöm szépen a viselkedésedet Sanyival. te eddig csak rontottál az életemen és most már végleg betelt a pohár, beadlak az intézetbe...egyszer szívinfarktus jön rám és megdöglök(szószerint így mondta...),ezt érdemled te" és letette...én meg ezután a kutyámhoz bújva sírtam,mert csak ő az egyetlenem,és gondolkodtam hogy mit tegyek,a vége az lett hogy elsőnek megvárom a redőnyösöket aztán elszököm...vagy van valami tippetek? bocsi a regényért,és köszi a válaszokat előre!
Nekomi
Most hogy logtal 2 honapot a sulibol, evet kell ismetelned, nem? Ezt hogyan engedhette meg neked anyukad? Miert nem figyelt rad? Ilyet nem szabad csinalni, anyukadnak kutya kotelessege tegedet a suliba ha kell elzavarni! Neked pedig kotelesseged elmenni a suliba, akarmennyire is utalod.
Beszelj anyukaddal, hogy tonkremesz igy, koltozzetek vissza a lakasaba, aztan ugyis pasizhat meg eleget.
Azert majd azt mondd meg anyukadnak, hogy te nem kerted hogy megszulessel. Te nem tehetsz rola, hogy o elba..ta az eletet. Mert nyilvan azert mond ilyeneket neked, mert o sincs kibekulve sajat magaval.
Jarjal suliba, es mondd meg neki, hogy koltozzetek el a sanyitol.
Nagyon rossz lehet az az iskolai verés. Van reményed. hogy ez megoldódjék, van kihez fordulnod?
Ezek a gyerekek ,,csak'' ingerlékenyek, vagy pedig ennél többről van szó? Pl. látsz-e rajtuk valami hideg céltudatos KEGYETLENSÉGet is? Afféle előre kiszámított irgalmatlanságot?
Kérlek ne haragudj, ha tolakodnék, nem muszáj véálaszolnod. Valószínűleg a verést érdemes átbeszélni, és mindenképpen megoldást találni. Ha tartóssá válik és nem oldják meg a felnőttek a Számodra a dolgot, akkor csúnyán szétégetheti a a lelkedet a rendszeres emgaláztatás. Szörnyű dolog kimondani, de rendszeres verés esetén én magam se járnék iskolába.
Szerencsére ez már nem az ötvenes évek, van ma már egy-két fogódzó pont, szóval én nagyon remélem, lehet majd találni valami megoldást a Számodra, hogy a verés megszűnjék.
Van kedved néhány részletet mondani? Nem muszáj, ha nincs, gondolom, elég rossz érzés Számodra felidézni az emléket. Csak azért kérdeztem, mert hátha meg lehet sejteni, hogy milyen irányba érdemes elindulni, hogy ez megszűnjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!