Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám utál nagyon! Mit tegyek?

Anyám utál nagyon! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

anyum állandóan megszól engem,lek*rváz,és soha nem segít nekem semmiben.addig nm hagy lefeküdni,amíg ki nem vittem az almát a szobából,és állandóan nyúz,kérdezget,kibeszél,utál,mindennek elhord,nem hisz nekem,stb...soxor kívántam h haljon meg,jobb lenne.

mit tegyek?miért csinálja ezt?de am senki nem szeret,soxor elgondolkoztam már azon is,h a vonat alá fexem,mert elegem van,h mindenki engem piszkál.

2009. dec. 14. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy magadtól kellene kivinni a szerencsétlen almát és akkor nem kellene a vonat alá feküdnöd!
2009. dec. 14. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
És 12 éves vagy.Haragszol a világra.
2009. dec. 14. 16:55
 3/12 anonim válasza:
40%
MERT GALÁD ÉS KÉSZ SZÖKJ EL OTTHONRÓL ÉS MEGVÁLTOZIK MIRE HAZA MÉSZ
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Azér kicsit finomabban ezekkel a beszólásokkal előző..nekem is ez volt sokáig,és bizony akadtak kellemetlen napok. Sokszor biztos azért nem viszi ki az almát mert pl rosszul érzi magát az egész miatt,egész nap gondolkodik rajt,hogy most mi legyen.És rossz a hangulata.
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Na, azért vegyetek már vissza, válaszolók. A kérdező azért írt ide, mert segítségre van szüksége. És az nagyon durva, hogy az anyja lek.urvázza. Te lek.u.rváznád a gyereked, mert nem viszi ki az almát a szobából??? És akkor mi van, ha esetleg 12 éves és haragszik a világra? Ti nem voltatok 12 évesek, vagy mi? Nem biztos, hogy emiatt nincs igaza. Én is ennyi idős voltam, amikor rájöttem, hogy utál az anyám. És képzeljétek, még ma is ugyanazt gondolom, mint akkor gyerekfejjel, pedig már 29 éves vagyok.

Kedves kérdező! Te csak egy valamit tudsz hosszú távon tenni. Szervezd úgy a dolgaidat, hogy minél előbb elhúzhass onnan. Tanulj jól, hogy másik városban tudj továbbtanulni, vagy ki tudj menni külföldre dolgozni. Csak addig vagy köteles elviselni az otthoni terrort, amíg gyerek vagy. És arra próbálj gondolni, hogy a gyerekkorod minden egyes anyád mellett végigszenvedett nappal rövidebb (nekem ez annak idején segített). Ha nagyon nem bírod, kérj segítséget iskolapszichológustól, de ne feküdj a vonat elé semmiképp. Tudom, hogy közhely, de sok szép dolog vár még rád. Ha most megölnéd magad, pont a legszebb, legszabadabb fiatal felnőtt éveidet hagynád ki, amikor végre jól érezhetnéd magad. Megérdemel anyád ennyit?

29/n

2009. dec. 14. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
És magadba néztél már,hogy miért igy viselkedik veled? Alapból egy anya nem viselkedhet igy a gyerekével..,persze vannak kivételek!Azt nem tudom,hogy anyukád is a kivételekhez tartozik-e,abból nem derült ki amit irtál!Gondolom Te sem vagy szent....
2009. dec. 14. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
az iylen szülőknem NEM VALÓ GYEREK! Szégyellje magát MIND! Undorító, hogy egyesek miket meg nem tesznek. Nem 1800-ban, nem is 1900-ban, hanem a jelenben. Ez most nem csak ide vonatkozik, hanem általános a dolog. Várj még pár évet, bírd idegekkel, keress magadnak egy jó pasit, és tünj el arról a keserű helyről. mindennek vannak határai, a gyekekneelésnek is. A gyerek nem azért van, hogy a szülei csicskása legyen. Vannak normák, amiket be kell tartani, segíteni a családnak stb. de a gyermeket nem lehet így lekezelni. És a sok szülő csodálkozik, hogy már öregek, és a gyerekük nem látogatja meg őket. Hát jól teszi!
2009. dec. 14. 17:43
 8/12 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok,és köszi a válaszokat.de a tesómnak minden megvan engedve!és anyámmal szépen beszélek,soha egy rossz szót nem mondok rá.én megfogadtam h amint felnövök,és lesz annyi pénzem,meg minden,kimegyek külföldre,és anyám nem jöhet hozzám látogatóba,vagy csak nagyon kis időre.csak olyan szar érzés.és igen,azért nem szoktam kivinni,mert ha még eszem,v vmi...de anyám egész nap birizgál,szal. nem tok neki elmondani semmit,pedig pont most kéne.
2009. dec. 14. 21:14
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Azért csinálja ezt mert SZERETNEK ÉS FÉLTENEK ÉS NEM SZERETNÉK HOGY EL KALÓDJ!! Csak valahogy szeretnék beléd nevelni, hogy mi a helyes és mi a nem.Ilyet meg nem is szabad gondolni, hogy haljon meg.Ő hozott a világra,nevelt, védett, nézte minden lépésed. Azt hiszem nem ez a hála neki.Hidd el csak jót akarnak neked!! Nekem is ilyen volt mikor kisebb voltam csak akkor még nem értettem ezeket a dolgokat sajna. Mostmár vissza gondolva köszönöm,neki hogy ilyen volt (vagyis nem ő volt hülye hanem én) és akár az életemet is oda adnám cserébe az övéért.Figyelj ülj le vele egyszer mond neki ha egyszer lesz egy kis időd szeretnék veled leülni kicsit beszélgetni. Mondjad neki szeretlek,de mond meg nekem miért viselkedsz velem így és mond el mi bánt téged és beszéljétek meg igérd meg neki, hogy azokon a dolgokon változtatsz, és szeretnéd, hogy ha ő is úgy álljon hozzád......Hidd el jó lesz a viszony köztetek!!Nem elkallódni és rosszba menni mert én tudom milyen és senkinek nem kívánom!
2009. dec. 14. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Jah nem ládtam az utolsó kommented! Mondjad neki szeretnél vele beszélni és kérdezd meg mi baja van veled miért viselkedik így veled. Vele (tesóddal meg miért úgy) Elmondja neked a panaszait ha betartod amit mond és szépen beszélsz vele nem azt mondom azonnal, de kis idő mulva téed is úgy fog szeretni mint tesódat. Addig meg kitartás!
2009. dec. 14. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!