Anyám utál nagyon! Mit tegyek?
anyum állandóan megszól engem,lek*rváz,és soha nem segít nekem semmiben.addig nm hagy lefeküdni,amíg ki nem vittem az almát a szobából,és állandóan nyúz,kérdezget,kibeszél,utál,mindennek elhord,nem hisz nekem,stb...soxor kívántam h haljon meg,jobb lenne.
mit tegyek?miért csinálja ezt?de am senki nem szeret,soxor elgondolkoztam már azon is,h a vonat alá fexem,mert elegem van,h mindenki engem piszkál.
Na, azért vegyetek már vissza, válaszolók. A kérdező azért írt ide, mert segítségre van szüksége. És az nagyon durva, hogy az anyja lek.urvázza. Te lek.u.rváznád a gyereked, mert nem viszi ki az almát a szobából??? És akkor mi van, ha esetleg 12 éves és haragszik a világra? Ti nem voltatok 12 évesek, vagy mi? Nem biztos, hogy emiatt nincs igaza. Én is ennyi idős voltam, amikor rájöttem, hogy utál az anyám. És képzeljétek, még ma is ugyanazt gondolom, mint akkor gyerekfejjel, pedig már 29 éves vagyok.
Kedves kérdező! Te csak egy valamit tudsz hosszú távon tenni. Szervezd úgy a dolgaidat, hogy minél előbb elhúzhass onnan. Tanulj jól, hogy másik városban tudj továbbtanulni, vagy ki tudj menni külföldre dolgozni. Csak addig vagy köteles elviselni az otthoni terrort, amíg gyerek vagy. És arra próbálj gondolni, hogy a gyerekkorod minden egyes anyád mellett végigszenvedett nappal rövidebb (nekem ez annak idején segített). Ha nagyon nem bírod, kérj segítséget iskolapszichológustól, de ne feküdj a vonat elé semmiképp. Tudom, hogy közhely, de sok szép dolog vár még rád. Ha most megölnéd magad, pont a legszebb, legszabadabb fiatal felnőtt éveidet hagynád ki, amikor végre jól érezhetnéd magad. Megérdemel anyád ennyit?
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!