Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám utál nagyon! Mit tegyek?

Anyám utál nagyon! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

anyum állandóan megszól engem,lek*rváz,és soha nem segít nekem semmiben.addig nm hagy lefeküdni,amíg ki nem vittem az almát a szobából,és állandóan nyúz,kérdezget,kibeszél,utál,mindennek elhord,nem hisz nekem,stb...soxor kívántam h haljon meg,jobb lenne.

mit tegyek?miért csinálja ezt?de am senki nem szeret,soxor elgondolkoztam már azon is,h a vonat alá fexem,mert elegem van,h mindenki engem piszkál.

2009. dec. 14. 16:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszii:)
2010. febr. 26. 20:19
 12/12 anonim válasza:
Anyádon kívül van még valaki a családban? Gondolok itt arra hogy apád stb... mert ha nem akkor száljál nyugodtan szembe anyáddal, persze elősször te hajolj meg előtte... ha nem megy akkor kezd el leordítani és igen is mond meg neki hogy rosz szülő vagy, bántani ne bántsad. ÉS igen is harcold ki az igazadat.
2012. szept. 28. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!