Milyen barátnő illik egy orvoshoz?
Akit megszeret.
Én például most szeretek egy orvost, de félek elrontottam a dolgot, fogalmam sincs hogyan tegyem jóvá :(
tegnap 21:51
Ez tényleg "jó példa" volt! :D:D:D
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom, ha esetleg valaki félreértette a kérdésem valódi szándékát! Valójában azért tettem fel ezt az elég ciki és ellenszenves kérdést, mert kíváncsi vagyok mások véleményére.
Tényleg igazatok van, főleg az egyik válaszoló (100%-ban hasznos jelenleg) elég szépen leírta, ami nagyon elnyerte a tetszésemet. Igen, ez a lány pont azért tetszett meg, mert egy kedves, nem mindennapi lány, és jobban megfogott, mint az eddigi összes orvos kolléganő!
Csak a családom kicsit sznob, főleg anyám, pénztáros még nem volt a családban. Nem tudom mit váltana ki a családban, nem szeretném szegény lány igazságtalan bánásmódnak kitenni.
Szeretnék megnősülni, családot alapítani, és akár őt is eltudnám képzelni életem párjának.
"Akit megszeret.
Én például most szeretek egy orvost, de félek elrontottam a dolgot, fogalmam sincs hogyan tegyem jóvá :("
Nem nem ő, azaz nem te vagy az a lány, mi nem rontottunk el semmit!
Hozzá járok vásárolni általában, ő nem is tudja hogy én orvos vagyok!!!
Szia!
Orvos vagyok. Nos a legnagyobb dolog amit tolerálnia kell a másik félnek, az idő amit a munkahelyeden töltesz. Ezen kívül nem árt ha valamilyen szinten kötődik a munkátok, mert így nem két külön univerzum találkozik. A feleségem mindíg is orvos akart lenni, de sajnos nem jutott be az egyetemre, így bilologiat végzett. Érdekelte a munkám és beleélte magát. Aztán sikerült bejutnia és jelenleg állatorvos. Én katonai sebész vagyok, ezredes. Ezáltal én katona is vagyok egyben. Ő ezt megérti és örvend neki. Ez a fontos a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!