Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen barátnő illik egy...

Milyen barátnő illik egy orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 09:01
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

ma 14:39 vagyok

Főleg arra akartam célozni, hogy ne előre döntsd el, hogy "mivel te orvos vagy/leszel, ezért a barátnődnek ilyennek és ilyennek kell lenni". Próbálkozz, ne ragaszkodj annyira az elvi meggondolásokhoz. Ha szerelmes leszel egy pénztárosba, akkor az semmi esetre ne tartson vissza, hogy "MAJD nem lesz miről beszélgetnünk", "MAJD nem lesz közös társaságunk". Ha szerelmes vagy, menj bele, aztán majd meglátod, van-e jövője a kapcsolatnak, mennyire tudtok alkalmazkodni...

2011. okt. 2. 15:42
 32/49 anonim ***** válasza:
Most van konkrét eset, konkrét problémával, vagy csak célozgatsz a nagyvilágban?
2011. okt. 9. 15:14
 33/49 A kérdező kommentje:

Orvos férfi vagyok, orvos szülőkkel.

A nő aki tetszik nekem egy pénztáros lány sima egyszerű szülőkkel.

2011. okt. 9. 15:20
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

"Orvos férfi vagyok, orvos szülőkkel.

A nő aki tetszik nekem egy pénztáros lány sima egyszerű szülőkkel."

Sima egyszerű szülőkkel?

A te szüleid mitől "különlegesebbek"?

Csak mert orvosok?

Egy "egyszerű" ember is lehet nagyon értékes emberileg, és egy agyon-tanult 5 diplomás is lehet egy érzéketlen tuskó, aki csak a ragra, pénzre, diplomára méri az embertársait.

Nem mondom, hogy te ilyen vagy, de hogy én nem kezdenék ilyen férfival, az is biztos.

Nem az adja egy ember értékét, hogy mit dogozik.

2011. okt. 9. 15:31
 35/49 anonim ***** válasza:
Semmilyen!!
2011. okt. 9. 16:04
 36/49 anonim ***** válasza:

Akkor keressél magadnak egy orvost vagy egy asszisztenst!!

Nekem ugyan nem kellene doki,5 évig dolgoztam kórházban elég is volt belőlük!!!

A pénztáros lány majd talál magának egy rendes magához való "átlag" embert!!Ezt megszívtad mert nem miattad fog szóba állni veled hanem a pénzedért,ha egyáltalán szóba áll veled.

Még is mit mondanál a snob orvos szüleidnek???Bocsi anyu egy "buta" kis pénztáros lesz a feleséged???Anyuci apuci mit szólna???Szegény lányt kicsinálnák vagy téged kitagadnának otthonról....ez van ezt megszívtad doktor bácsi..

2011. okt. 9. 16:07
 37/49 anonim ***** válasza:
hát a kommented után remélem szóba se áll veled ....
2011. okt. 9. 16:50
 38/49 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy egy orvos itt kérdezgetne ilyent, főleg, hogy a válaszolók jelentős része jó ha van 16 éves.

"Sima egyszerű szülők" Milyen egy nem sima, bonyolult szülő?

2011. okt. 9. 20:14
 39/49 anonim ***** válasza:
Pénztárosok nem a mi kasztunkhoz tartoznak....mégis,hogy képzeled elemezni a nap érdekes kórélettani ,kórbonctani eseteit egy laikussal?Tudod mi olyan nyárspolgárok vagyunk,mi vagyunk az inteligencia,ezek meg csak pénzzacskók .
2011. okt. 9. 20:38
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

"Orvos férfi vagyok, orvos szülőkkel.

A nő, aki tetszik nekem, egy pénztároslány, síma, egyszerű szülőkkel".

Istenem, segíts!

Igen. Az orvostudomány a humán-tudományok csúcsa. Az volna ideális, ha kizárólag a legkifinomultabb és legnemesebb lelki alkatokat "rendelné magához" - de nem így működik. Választják ezt a pályát olyanok is, akikben nyoma sincs empátiának, eredendő tiszteletnek a másik irányában. EQ-hiányosak. Lehet, hogy kimagasló szakemberek lesznek..egyfajta ügyes "ember-karbantartók", de - főként, ha a rettentő munkateher alatt elfásulnak - eljön a pillanat, mikor a szenvtelenségük, nyerseségük ártalomba fordul: súlyosbítja a fizikai bajt - hiszen az ember jórészt "pszichikum".

Én arra kérlek, kedves (fiatal) orvos, ha lehet, ügyelj erre. Ahhoz, hogy teljes értékűen gyakorold a hivatásod, fontos az EQ. Fejleszd. Először is: lásd meg annak a szüleiben, aki tetszik, a (másként) bonyolultat, aki eleve ugyanolyan tiszteletre méltó, mint a tieid, akik orvosok. A pénztároslány pedig, aki tetszik, (és akit ők neveltek!)lehet egy "síma":-) csodalény: tele izgalmas, szines tartalmakkal. Ő pénztároslány, te meg orvos. Ő nem tud "orvosolni", te nem tudsz "pénztárolni". Hát Istenem!Attól még lehettek az ég egyik fele, meg a hozzá "patentül illeszkedő"..másik. Sok szerencsét.

2011. okt. 9. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!