Ha a férjem más nőnek bókol (nem kicsit), a hátam mögött, félre akar vajon lépni vele?
Szerintem lepd meg: csinálj te is levelezést, hogy egy pasi dicsér téged, (akár te is elkészítheted a pasi címét) és hagyd nyitva a postafiókodat.
Talán benéz...kíváncsi lennék a reakciójára!
Szerintem a fiatal pasik nagy része flörtölget a neten. Aztán még sem lesz a dologból semmi. Csak az egójuknak tesz jót valami, általam nem ismert oknál fogva. Szóval általában nem jelent semmit.
De itt átlépett valami kis határvonalat emberünk. Biztos jó volt a régivel, de már tiszteletből sem kéne ilyesmiket írnia. Ha van két gyerek, és szereted is, ne rohanj egyből a válóperes ügyvédhez, nem babra megy a játék, itt gyerekek életéről, jövőjéről van szó.
Jó ötletnek tartom, amit az egyik olvasó írt, hogy csinálj te is postafiókot, és várd meg mit reagál, ha téged dicsérgetnek, kissé intim módon. Hátha észbe kap. És akkor rákérdezhetnél az ő dolgára. Nem volt szép, nem volt szép, de én is beleolvastam volna, tuti! Ha a ravaszkodás nem megy, akkor viszont próbálj meg vele őszinte lenne. Elmondani, amit nekünk is, hogy nem bírtál ellenállni, és elolvastad etc. etc. És elmondani az érzéseidet. Miért irogat ilyet? Nem vagy elég jó neki? Téged miért nem dicsér? (Bár valamiért téged vett el, és nem a jó seggű csajt - ezen azért gondolkozz el.) Lehet, az se ártana, hogy kettesben romantikáznátok, utána izgi szex. Tudod, egy idő után ezek elsorvadnak, és valmivel jó feldobni az uncsi házaséletet.
Sok sikert, bárhogy döntesz, de a válás az utolsó legyen a megoldások között!
Azért közel se biztos.
Egy bók nem megcsalás... Én is teszek ilyet mégse csalom meg velük a párom. Mert akkor mindenkivel lefeküdhetnék.
Igaz valakikkel megteszem de az más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!