Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy jelenleg egy leszbikus kapcsolatom van? 17/L
Eddig csak pasikba voltam szerelmes, a legutóbbi barátommal elég csúnyán szakítottunk.
Nemrég összejöttem egy szép szőke lánnyal akivel a testi és lelki kapcsolat is kiváló, még sosem csókoltak engem olyan gyöngéden mint ő, amikor megölel akkor minden gondomat elfelejtem.
szerintem ezt kinövöd....
majd azért meséld el h mi volt ha úgy döntesz elmondod nekik
Baromi egyszerű.
Mond azt, hogy idén hozzájárulsz ahhoz,
hogy olcsóbb legyen a fűtésszámla...
...mert, hogy meleg vagy!
Ha hozhatod a csajodat is, akkor meg még többet megspórolhat a család.
Ha a szüleid nem homofóbok, akkor szerintem a testi részleteket mellőzve nyugodtan megmondhatod nekik. Ha már akkor is tesznek megjegyzéseket, mikor pl. a tévében látnak egy meleg vagy leszbikus párt, inkább hanyagold, amíg nem lesz önálló kereseted, hogy minden esetre felkészülhess. És ha nem is küldenek el, de mérgesek lesznek miatta és utáni fogják a lányt, az nem old meg semmit, csak a barátnőd is rosszul fogja érezni magát, hiszen nyilván nem akar ellentétet gerjeszteni közted és a szüleid között. Az ő szülei tudják, hogy mi a helyzet? Csak talán együtt könnyebben megemésztenék a másságot.
Sok boldogságot!
Én megértem a kérdezőt.
Egy szép női testnél nincs is jobb. :D
Mint itt többen írták, várj a közléssel.
Barátnőként ismerhetik, az intim pillanatokban gondolom nem állnak a szoba ajtóban a szüleid, tehát ezt a részt hagyd ki.
Egészan biztos lehetsz benne, hogy nem leszbi vagy.
Estleg biszexulális lehet, hogy 1-2 év múlva másképpen gondolod és rájössz, hogy mégis a pasikat szereted.
hacsak a csaj nem csinál belőled tuti leszbit.
Ezt a rész is gondold át. Ha egy-két év múlva is dúl a szerelem a csaj iránt, már lehet, hogy beszélnék anyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!