Örültök a hozzátok közel álló örömének, ha látjátok, hogy ez azt jelenti, hogy mostantól háttérbe vagytok szorítva és egy ideig nem számíthattok a másikra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy önzőn hangzik, de nekem most nagy szükségem lenne egy emberre, eddig mindig egymásra támaszkodhattuk, ha valami baj volt. Most pedig azt érzem, hogy már nem támaszkodhatok rá, mert neki lett egy kapcsolata. tudom, hogy az elején természetes ez a dolog, hogy egymás nyakán lógnak, de mikor arról van szó, hogy miattam lesz valami és arra is jön a párja, akkor én tényleg csak gyertyatartó leszek. Tehát annak biztos tudatában, hogy egy időre biztosan elveszted azt az embert, akire szükséged lenne, tudsz tejes szívvel örülni neki? Külön lehet értékelni az ő örömét és a te veszteséged?2011. szept. 21. 10:06
11/12 A kérdező kommentje:
Hát igen... van, hogy mások is jönnek, de tőlük is kilógok, mert 6 éve ismerik egymást és én azért vagyok abban a társaságban, mert barátnőm bevezetett, csak így nélküle meg eléggé indokolatlan a jelenlétem:S Hasonlót tervezek, akkor most másokkal leszek, de nem akarom, hogy erre rámenjen a kapcsolatunk, mert ő eléggé makacs. Pár hete ugyan ilyen helyzet volt egyik barátnőjükkel és akkor pont úgy látta a dolgokat, mint én, hát már nem:S Ő akkor sem volt hajlandó megbeszélni a másikkal, mondván, hogy a másiknak kell észrevenni, hogy ne hanyagolja, de félek, hogy nálunk meg az lesz,hogy majd nekem kell elfogadnom, hogy felesleges vagyok oda és elmennem velük, csak hogy ne én legyek a gonosz...
2011. szept. 21. 12:03
12/12 anonim válasza:
Ha valakinek lesz egy kapcsolata, pláne, ha ez a kapcsolat komolyra fordul, attól még ugyanúgy szüksége van barátokra is. De a legtöbb esetben már nem lesznek olyan gyakoriak a találkozások és már nem a barát az első az életében. Szerintem a két leggyakrabban elkövetett hiba ilyenkor, hogy az, akinek kapcsolata van, teljesen elhanyagolja a barátait, a másik pedig a barátok részéről, hogy nem tudják elfogadni, hogy a barátjukhoz most már tartozik valaki, akivel megosztja az életét és már nem ők az elsők.
Én tudnék örülni az örömének és igen, ha nekem nincs senkim és nagyon jó barátok vagyunk, hiányozna, hogy nem velem törődik a legtöbbet, de elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!