Nagyon félek a terhességtől? Más nőknél ez hogy volt?
Figyelt kérdés
Valójában nagyon szeretnék majd kisbabát, amikor eljön az ideje, de nagyon félek a szülési fájdalmaktól.2011. szept. 18. 12:39
51/53 anonim válasza:
Jesszus, itt már teljesen elkanyarodtatok a témától! Aki azt írja, hogy a császár nem természetes, igaza van. Nem is értem, aki azt írja, hogy veszélyben volt a babája és császárral szült emiatt, az nem érti a lényeget! Ha veszélyben van a baba és az anya, akkor természetes, hogy a legjobbat választja az orvos, és ebben az esetben a császármetszés a legjobb megoldás! Erre találták ki! Tehát ha probléma van, akkor a lehető leghamarabb ki tudják emelni a babát! Nincs idő vajúdásra. Aki ellenzi a császárt valószínűleg arra értette, ha valaki DIREKT kér császárt! Mert a természetes az a hüvelyi úton történő szülés és nem más. Ha nincs indoka a császárnak, akkor nem szabadna egy nőt megcsászározni a pénzért. Szerintem itt sokan ezt ellenzik.
52/53 anonim válasza:
És én azzal értek egyet, aki azt írja, hogy a gyereknek a természetes születés a legjobb, amikor átmegy a szülőcsatornán. Igen sokk az biztos, de az a TERMÉSZETES!!!!! Szükség van rá. Természetesen ha probléma van, akkor nem erre kell törekedni. Előző voltam.
53/53 anonim válasza:
09:33 valóban én ezt elleneztem, de ezt már tisztáztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!