Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek a terhességtől?...

Nagyon félek a terhességtől? Más nőknél ez hogy volt?

Figyelt kérdés
Valójában nagyon szeretnék majd kisbabát, amikor eljön az ideje, de nagyon félek a szülési fájdalmaktól.
2011. szept. 18. 12:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, orvostól hallottam, de látom neked aztán lehet magyarázni, na agyő!
2011. szept. 20. 20:31
 42/53 anonim ***** válasza:
Igen, normális érvekkel lehet nekem magyarázni, de ekkora badarságot orvos nem mondhatott.
2011. szept. 20. 20:34
 43/53 anonim ***** válasza:
57%
Szerinted. Akkor "szülj" császárral hiszen az annyira jó! Le a szüléssel! Nehogy már a természet rendjén történjenek a dolgok, vágják fel a hasad ez az! Ez a legjobb!
2011. szept. 20. 20:42
 44/53 anonim ***** válasza:
12%
Képzeld nekem császárom volt, mert természetes szüléssel veszélybe lehettem volna én is, meg a babám is. Teljesen nyugodt baba volt, és nézd meg egy császáros baba arcát és egy természetesen szülöttét, ott a válasz.Ne találj ki ilyen hülyeségeket, nem viccből van a császár, és ha valamiről nem tudsz, ne állítsd be negatívan.
2011. szept. 20. 20:48
 45/53 anonim ***** válasza:

Parancsolj, egy példa:

"Császármetszés után, mivel a baba nem préselődik keresztül a szülőcsatornán, gyakoribbak a légzési nehézségek - bár komoly probléma azért manapság már ritkán fordul elő -, ezen kívül számolni kell a műtét alatt kapott gyógyszerek babára gyakorolt hatásával is.

A császármetszések számának megsokszorozódása nem csökkentette az oxigénhiányra visszavezethető idegrendszeri károsodások arányát a kisbabáknál. Valószínűleg azért, mert ezek a károsodások többnyire nem a szülés és a vajúdás során, hanem korábban keletkeznek."

Forrás: [link]

Okoskodj csak tovább.

2011. szept. 20. 20:51
 46/53 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy a császár minden esetben rossz! Ha veszélyben van a gyerek és az anya is szükség van rá akkor naná, persze. De csak úgy hogy előre eltervezem hogy na én császárral szülök, mert annyit nem vagyok képes megtenni hogy természetesen jöjjön a gyerekem a világra holott megvan rá a lehetőségem...Azt csak kínnak tudom nevezni.
2011. szept. 20. 20:54
 47/53 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítést szülésnél is sok nő kap, egyébként rengeteg baba élhetne és egészséges lehetne, ha az orvos idejében kapcsol és császároz, amúgy örülök, hogy találtál linket, de az első érvelésed akkor is baromság volt.Úgyhogy ezt a természetes dolgot hagyjuk, mert nagyon sokszor életet ment a császár.
2011. szept. 20. 20:56
 48/53 anonim ***** válasza:
Valóban életet ment, de ha lehet normálisan is akkor meg minek császározni? Ezt magyarázom már egy fél napja!
2011. szept. 20. 21:01
 49/53 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, de akkor se mond, hogy egy gyereknek sokk a császár, mert körülbelül annyira, mint a szülés.Én erre reagáltam, nem a szövődményekre.
2011. szept. 20. 21:06
 50/53 anonim ***** válasza:
Jólvan. Akkor feleslegesen balhéztunk. Na mindegy.
2011. szept. 20. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!