Mostanában hogy-hogy annyi fiatal anyukát látok, mikor állítólag kitolódik a szülési kor a nőknél?
Mindenhol azt hangoztatják, hogy 30 alatt nem nagyon szülnek a nők manapság, ehhez képest rengeteg 20-25-28 éves anyukát látok.
Most akkor hogy van ez?
"Állítólag kitolódik a szülési kor..." "...azt hangoztatják, 30 alatt nem nagyon szülnek a nők..."
Ezek mind csak buta általánosítások, azt állítják, azt sugallják, hogy 30 felett szülnek csak a nők! Mintha 20 és 30 között nem volnának kismamák, dehogynem...!
Az én környezetemben is vannak "fiatal" anyukák (a fiatal relatív, mert attól, hogy nem 30 éves, még meggondoltan vállalt babát). Szóval nekem is van pár osztálytársam, kortársam, akik már anyukák.
23/L
ez valószínűleg csak a kis százalék, de én pl aupair vagyok, és sokszor azt hiszik, h a gyerek anyukája(én fiatal vagyok, az anyuka nem).
Amúgy szerintem is elég sok a fiatal anyuka, és ez tök jó, nekem nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!