Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek a terhességtől?...

Nagyon félek a terhességtől? Más nőknél ez hogy volt?

Figyelt kérdés
Valójában nagyon szeretnék majd kisbabát, amikor eljön az ideje, de nagyon félek a szülési fájdalmaktól.
2011. szept. 18. 12:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Aki magánkórházra gyűjt, inkább egy jó orvost fizessen meg, mert ma még nagyon kevés magánkórházban tudják a komplikációkat kezelni, mert nincs felszerelésük. 1-2 van ahol igen, de én inkább orvost választanék jól.
2011. szept. 20. 13:30
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Én is rettenetesen féltem a szüléstől.Amúgy is nagyon kényes vagyok.De aztán....

15évet vártam rá,hogy anyuka legyek.Míg nem tudtam,hogy nehezen lesz babám,mindig azt mondtam,hogy én csak császárral szülök és nem szoptatok,mert visszataszító.Igen ám,de megkaptam a pofont az élettől,mert nem sikerült a baba

évekig.Nagyon fájt,mert imádom a kicsiket.Végül terhes lettem és hihetetlen varázslatnak éltem meg a terhességemet és hála Istennek a szülésemet is.Nincs ennél csodálatosabb,mint világra hozni egy gyermeket.Ez nem túlzás.Azóta hálás vagyok a sorsnak,hogy nő vagyok,mert ezt az érzést a férfiak sosem érezhetik.Nekem sem született meg a kislányom könnyen,aki 2éves lesz.Mindent-mindent megér.....Majd te is megérsz rá,és másképp fogod érezni.Különben abszolút kibírható fájdalom,mint a menstruációs görcs.Nem kell ettől félni,mert ez egy csoda.

2011. szept. 20. 13:55
 33/53 anonim ***** válasza:
35%
Az egész állapot egy természetellenes dolog. Nagyon kár hogy a nőknek kell szülni és kihordani.
2011. szept. 20. 14:10
 34/53 anonim ***** válasza:
ugyan így vagyok.
2011. szept. 20. 14:24
 35/53 anonim ***** válasza:
13:55-el nagyon egyetértek, még nem szültem, de nagyon szépen írja le, amit én is gondolok. Meg kell érni rá, mint oly sok mindenre!:)
2011. szept. 20. 14:35
 36/53 anonim ***** válasza:
9%
13.55-ös, jó volt olvasni a válaszodat, én ugyanígy vagyok, császárral szeretnék szülni, nem szimpatikus a szoptatás. 23 éves vagyok és nagyon szeretnék babát, de gyakran elbizonytalanodom, megijedek, lehet,hogy még nem vagyok megérve rá. Ti, akik terveztétek a babátokat sosem bizonytalanodtatok el?
2011. szept. 20. 15:43
 37/53 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, mi a jó francért szülnél te császárral? Nagyon okos lehetsz, annyit tudhatnál hogy az a gyereknek rohadtul nem jó hogy nem a természetes "úton" jön végig, hanem hirtelen kikapják a meleg biztonságból, amiből később még baja is lehet. Sajnálom előre szerencsétlen gyerekedet.
2011. szept. 20. 19:14
 38/53 anonim ***** válasza:
36%
És az miért jó, hogy átszenvedik magukat a szülőcsatornán, eldeformálódik a fejük? Maximum azért rossz a császár, mert mégis egy hasi műtét.
2011. szept. 20. 19:25
 39/53 anonim ***** válasza:
61%
Te miről beszélsz? Ez egy természetes folyamat! Így születnek az emberek, emlősök mióta léteznek. Tudod? Vagy mégsem? A császár meg mint ahogyan mondod egy MŰtét! Nem természetes!
2011. szept. 20. 20:18
 40/53 anonim ***** válasza:
És te honnan tudod, hogy sokk a babának a császár, épphogy azt mondják, hogy nyugodtabbak.Azzal érveltél, hogy a jó melegből kiveszik a hidegre, miért szülésnél szaunába esnek?
2011. szept. 20. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!