Nagyon félek a terhességtől? Más nőknél ez hogy volt?
Én is rettenetesen féltem a szüléstől.Amúgy is nagyon kényes vagyok.De aztán....
15évet vártam rá,hogy anyuka legyek.Míg nem tudtam,hogy nehezen lesz babám,mindig azt mondtam,hogy én csak császárral szülök és nem szoptatok,mert visszataszító.Igen ám,de megkaptam a pofont az élettől,mert nem sikerült a baba
évekig.Nagyon fájt,mert imádom a kicsiket.Végül terhes lettem és hihetetlen varázslatnak éltem meg a terhességemet és hála Istennek a szülésemet is.Nincs ennél csodálatosabb,mint világra hozni egy gyermeket.Ez nem túlzás.Azóta hálás vagyok a sorsnak,hogy nő vagyok,mert ezt az érzést a férfiak sosem érezhetik.Nekem sem született meg a kislányom könnyen,aki 2éves lesz.Mindent-mindent megér.....Majd te is megérsz rá,és másképp fogod érezni.Különben abszolút kibírható fájdalom,mint a menstruációs görcs.Nem kell ettől félni,mert ez egy csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!