Öngyilkosság. Gyávaság, vagy bátorság?
Úgy érzem mindenki átgázol rajtam, az emberek levegőnek néznek, egy senki vagyok, nem vesz senki emberszámba.
Szüleim nagyon szeretnek, és szerintem csak nekik okoznék fájdalmat ezzel. Senki másnak nem hiányoznék, vagyok, éltem, semmi vizet nem zavartam, és nyomtalanul eltűnök emlékek nélkül...Senki sem fog rám emlékezni soha....
Ha megtenném, mégis mit gondolnának? Ennyire gyáva vagyok, hogy ahelyett hogy szembeszálnék mindennel, és küzdenék, feladom, és a halálba menekülök, vagy önfeláldozó "bátor hazafinak" neveznének, mert meg merte tenni....
Azt érzem hogy teljesen nélkülözhető vagyok, és minden menne tovább ugyanúgy az életben ha meghalnék, mint most...
19/F
Az öngyilkosság gyávaság. A problémák elöli megfutamodás.
Gondolj csak bele! Ha a szüleid nagyon szeretnek máris nem lehetsz teljesen magányos. Nem mások véleményére kell adni ha nem inkább önmagadat szeretni csak annyira, hogy megtaláld az élet legapróbb örömeit. Ne gondolkozz azon, hogy milyen lenne megtenni, meg mások mit gondolnának...
Én beszélgettem már olyan emberrel akinek a barátja vagy hozzátartozója megtette és sikerült neki az öngyilkossági kísért. Mind úgy nyilatkozott, hogy egy nagy barom volt az illető mert nem ez a dolgok el intézésének a módja!
Ha valami igazán maradandó dolgot szeretnél alapítani akkor állíts fel magad elé egy célt és küzdj meg érte!
Gyávaság lenne. Ahelyett, hogy megoldanád a problémáidat, elmenekülsz előlük...
Gondolj bele, hányan vannak akik esélyt sem kapnak az életre. Hányan halnak meg születésük előtt, vagy csecsemőként. Te Boldog lehetsz, mert élsz, és egészséges vagy...
Még előtted az élet. Tűzz ki magadnak valamilyen célt. Merj álmodni!
És ha megölöd magad, akkor egy érzéketlen barom is lennél. Ne csak magadra gondolj! Ott vannak a szüleid, akiknek fontos vagy...
"Gondolj bele, hányan vannak akik esélyt sem kapnak az életre. Hányan halnak meg születésük előtt, vagy csecsemőként."
én lennék a helyükbe legalább nem kéne itt szenvednem ezen a szär földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!