Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a barátom...

Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?

Figyelt kérdés
A barátom és a lány rég óta barátok. A lánynak is van barátja. Mi 1,5éve vagyunk együtt. Eddig nem zavart a dolog ennyire ,mint most. Eddig is zavart,de most még jobban. Már annyira,h kiborultam tőle. Mindenért hívogatja a barátomat, bármi baja van a pasijával meg vele beszélni meg a szexuális dolgait. Amit szerintem a barátjával kéne nem az én barátommal. Nem érti meg,h e nekem rosszul esik. Annyit mondd,h ő barátom és ne bántsd. Olyan mintha jobban szeretné,mint engem. Néha azt érzem,h vele többet megoszt,mint velem. És ez nagyon szar érzés. Mit tegyek, már nagyon nem bírom és rengeteg ilyen dolog volt már...tudnék mesélni. Tegyem féltékennyé vagy viseljem el továbbra is? 2 hete a lánnyal beszéltem,h jó lenne kicsit visszavenni,de nem látom,h történt volna valami, fel sem fogta a dolgot. Egyik nap olvasom barátom facebookon,h a csaj azt írta neki,h mennyire boldog attól,h ő a legjobb barátja,és ,h mennyire szereti.Meg együtt voltunk nyaralni barátommal és írt neki,h mikor jön már haza ,mert hiányzik neki...
2011. szept. 12. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Hajajj felejtsd el a fiút.Komolyan mondom.Nekem is volt hasonlo szitum,es meg is tortent amitol tartottam.Ok gyerekkori baratok voltak, no meg ...... Sajnalom, biztos talalsz olyat aki megbecsul.Undorito.
2013. júl. 27. 22:28
 62/67 anonim válasza:
Amugy basszus olyan gaz hogy ilyen lanyok vannak manapsag. erkolcstelenek, csak akkor kell nekik a pasi, ha annak van valakije. Ez kiabrandito, komolyan, undoritoak ezek a lanyok..
2013. okt. 23. 12:22
 63/67 anonim ***** válasza:
Én egy óvatlan pillanatban megb***kodnám a csajt szemtanúk nélkül. Hátha tanul belőle. Sajnos aki a szóbeli dorgálásból nem ért, hogy vegyen vissza magából, az márcsak a pofonokból ért. Vagy abból sem ha nagyon hülye.
2015. jan. 2. 22:12
 64/67 Hamucsami válasza:
52%

Volt már fiúbarátod? Teljesen máshogy áll hozzá a dolgokhoz mint egy lány. Én speciál jobban elvagyok fiúkkal és több fiúbarátom van mint lány. Bár nekem a párom a legjobb barátom. Ebben a helyzetben két dolgot tudsz tenni vagy választás elé állítod vagy egyszerűen szakítasz

15L

2017. ápr. 20. 23:28
 65/67 anonim ***** válasza:
0%
Egy féltékeny hisztérika vagy! Valószínűleg nem elégülsz ki a szexben. beszéld meg ezt a barátoddal, de ha nem szólsz róla semmit, és megjátszod az orgazmust, azt hiheti minden rendben van!
2018. nov. 3. 13:18
 66/67 anonim ***** válasza:
Utolsó...Mi? Hogy? Tessék?
2022. máj. 25. 03:44
 67/67 anonim ***** válasza:

#65 vagyok

Egyértelmű volt, hogy ez nem megfelelő kapcsolat nektek.

Írd meg azért ha a barátod összejött a "legjobb barátjával"! :)

Nem voltál soha annyira fontos neki, mint a másik lány.

Ez előfordul olykor, de ezt nem tisztázni hiba volt a srác részéről. A te hibád az volt, hogy szenvedni hagytad magad mellette!

A szerelem már csak ilyen. VAK!

2022. máj. 25. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!