Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?
Ezt én fél évig bírtam. Utána választás elé állítottam a páromat vagy az a nő, vagy én...
Nehogy már én vagyok a párja és egy másik nő ölelgeti az utcán, aztán vele ilyen dolgok is volt, hogy sms-t küldözgetett hogy "szeretlek, te vagy a mindenem"..itt telt be a pohár.
Pedig sosem voltam az a féltékeny alkat, de kivert a víz amikor ez a csaj rippadozott a páromnak.
Oké, friss volt a kapcsolatunk, az első pár hónapban nem is tettem szóvá...de aztán ami sok, sok.
Szerintem nem normális ha egy ffi egy másik nővel is megosztja az életét ilyen szinten. Egy barátnőnél (párkapcs.) nem szabadna fontosabb legyen senki a sorban.
Ők megszakították a kapcsolatot, mi 4 éve boldogok vagyunk. Azóta a párom is rájött, hogy az a csaj egy hárpia volt...
Szerintem jogosan félsz.
Tényleg nem akarom beléd tenni az ideget, mert én alapvetően nem vagyok féltékeny típus, de amit leírsz, az több, mint furcsa.
Jól érzed, amit érzel.
Nekem is probléma lenne, és aki azt mondja, hogy ez természetes, és fel sem veszi, az szerintem nem mond igazat.
Nekem évekig egy fiú volt a legjobb barátom (8évig), akkor még hittem benne hogy lehet barátság fiú és lány között. Hiszen mi voltunk rá az élő példa. Aztán egyszer csak kiderült hogy a fiú kb 7 éve szeret engem csak nem szólt, mert "mellettem akart maradni", és úgy érezte vége lenne a barátságunknak ha megtudnám hogyan is érzett. És igaza volt mert ha előbb megtudtam volna már akkor annyi lett volna a barátságnak.
Egy fiú/férfi csak akkor akar észre venni egy lányt ha akar is tőle valamit. Én ezt így tapasztaltam. Ő sem lett volna csak úgy simán a legjobb barátom ha nem akarna tőlem semmit. És ezt mondta is.
25/L
Októberben jöttem össze a pasimmal, Márciusban költöztünk össze.
Volt neki egy barátnője - amolyan csak barátok féle - aki folyton rá(nk) akaszkodott. Az elején még annyira nem zavart..legalábbis nem mutattam. De mikor már a csaj az én telefonomról hívogatta a barátnőit meg az egész pereputtyát és már többet volt abban a lakásban, amit a párommal vettünk, mint én, akkor betelt a pohár. Először a párommal beszéltem meg,hogy takarítsa el az életünkből. Ő nem volt rá hajlandó, ezért megtettem én. Kidobtam a lakásból, és amikor a párom megpróbált csitítani, közöltem vele, hogy mehet ő is, de akkor hozzám ne jöjjön vissza többet.
A csajról azóta nem hallottunk szerencsére! És nagyon boldogok vagyunk.
Én azt mondom, hogy ezek a lánybarátok elég veszélyesek!!!
Hát, bocs de én nem tudnám ezt elviselni.
Másrészt a páromat is megkérdezném, hogy a magánéletünket mit terengeti szét valaki másnak, akinek semmi köze hozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!