Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a barátom...

Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?

Figyelt kérdés
A barátom és a lány rég óta barátok. A lánynak is van barátja. Mi 1,5éve vagyunk együtt. Eddig nem zavart a dolog ennyire ,mint most. Eddig is zavart,de most még jobban. Már annyira,h kiborultam tőle. Mindenért hívogatja a barátomat, bármi baja van a pasijával meg vele beszélni meg a szexuális dolgait. Amit szerintem a barátjával kéne nem az én barátommal. Nem érti meg,h e nekem rosszul esik. Annyit mondd,h ő barátom és ne bántsd. Olyan mintha jobban szeretné,mint engem. Néha azt érzem,h vele többet megoszt,mint velem. És ez nagyon szar érzés. Mit tegyek, már nagyon nem bírom és rengeteg ilyen dolog volt már...tudnék mesélni. Tegyem féltékennyé vagy viseljem el továbbra is? 2 hete a lánnyal beszéltem,h jó lenne kicsit visszavenni,de nem látom,h történt volna valami, fel sem fogta a dolgot. Egyik nap olvasom barátom facebookon,h a csaj azt írta neki,h mennyire boldog attól,h ő a legjobb barátja,és ,h mennyire szereti.Meg együtt voltunk nyaralni barátommal és írt neki,h mikor jön már haza ,mert hiányzik neki...
2011. szept. 12. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
96%

Ezt én fél évig bírtam. Utána választás elé állítottam a páromat vagy az a nő, vagy én...

Nehogy már én vagyok a párja és egy másik nő ölelgeti az utcán, aztán vele ilyen dolgok is volt, hogy sms-t küldözgetett hogy "szeretlek, te vagy a mindenem"..itt telt be a pohár.

Pedig sosem voltam az a féltékeny alkat, de kivert a víz amikor ez a csaj rippadozott a páromnak.

Oké, friss volt a kapcsolatunk, az első pár hónapban nem is tettem szóvá...de aztán ami sok, sok.

Szerintem nem normális ha egy ffi egy másik nővel is megosztja az életét ilyen szinten. Egy barátnőnél (párkapcs.) nem szabadna fontosabb legyen senki a sorban.

Ők megszakították a kapcsolatot, mi 4 éve boldogok vagyunk. Azóta a párom is rájött, hogy az a csaj egy hárpia volt...

2011. szept. 12. 15:50
 12/67 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem jogosan félsz.

Tényleg nem akarom beléd tenni az ideget, mert én alapvetően nem vagyok féltékeny típus, de amit leírsz, az több, mint furcsa.

Jól érzed, amit érzel.

Nekem is probléma lenne, és aki azt mondja, hogy ez természetes, és fel sem veszi, az szerintem nem mond igazat.

2011. szept. 12. 15:51
 13/67 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy attól hogy van párunk,kellenek a barátok is,és tök mindegy hogy milyen nemű,nekem nőlétemre több férfi barátom van mert a nők irigyek és szarkavaróak,nem kell antiszociálisan a máskin lógni,a kapcsolatba fulladni,akaszkodni.Altálban azok féltékenyek akiknek nincs önbizalmuk,nincsenek kapcsolataik csak a párjuk van,nélkülük levegőt venni se tudnak,de ez már társfüggőség.
2011. szept. 12. 15:54
 14/67 A kérdező kommentje:
Igen, egyet értek veletek. Tudjátok az volt amikor betelt a pohár ,hogy a barátnőcskéje folyton kérdezgette barátomat,h lefeküdtünk-e már,de már hónapok óta.Ő nem tudja eldönteni,h le feküdjön-e a pasijával és folyton erről dumált barátomnak. Barátom mindig mondta neki,h nem meg mi egyéb.Persze mi ezzel úgy vagyunk,h csak ránk tartozik és barátom megígérte nekem,h ne fogja ennek a csajnak mondani. Erre a csaj kihúzta belőle. Nem értettem,h miért vele akarja ezt megbeszélni. kérdeztem is tőle,h nincs barátnője? válasz: De van,de a barátom a legjobb barátja...csak vele beszél meg ilyeneket...én itt kiakadtam...és azóta bennem van a gombóc....
2011. szept. 12. 15:59
 15/67 A kérdező kommentje:
És még volt olyan is,hogy felhívta a csaj a barátomat,h mi volt a táborba és mit csinált ott a barátja....Értitek nem a saját pasiját hívja fel..hanem az enyémet... És tegnap meg írta neki,h szereti és ,h milyen jó,h ő a legjobb barátja...hát ez kész
2011. szept. 12. 16:02
 16/67 anonim ***** válasza:
78%

Nekem évekig egy fiú volt a legjobb barátom (8évig), akkor még hittem benne hogy lehet barátság fiú és lány között. Hiszen mi voltunk rá az élő példa. Aztán egyszer csak kiderült hogy a fiú kb 7 éve szeret engem csak nem szólt, mert "mellettem akart maradni", és úgy érezte vége lenne a barátságunknak ha megtudnám hogyan is érzett. És igaza volt mert ha előbb megtudtam volna már akkor annyi lett volna a barátságnak.

Egy fiú/férfi csak akkor akar észre venni egy lányt ha akar is tőle valamit. Én ezt így tapasztaltam. Ő sem lett volna csak úgy simán a legjobb barátom ha nem akarna tőlem semmit. És ezt mondta is.

25/L

2011. szept. 12. 16:02
 17/67 anonim ***** válasza:
97%

Októberben jöttem össze a pasimmal, Márciusban költöztünk össze.

Volt neki egy barátnője - amolyan csak barátok féle - aki folyton rá(nk) akaszkodott. Az elején még annyira nem zavart..legalábbis nem mutattam. De mikor már a csaj az én telefonomról hívogatta a barátnőit meg az egész pereputtyát és már többet volt abban a lakásban, amit a párommal vettünk, mint én, akkor betelt a pohár. Először a párommal beszéltem meg,hogy takarítsa el az életünkből. Ő nem volt rá hajlandó, ezért megtettem én. Kidobtam a lakásból, és amikor a párom megpróbált csitítani, közöltem vele, hogy mehet ő is, de akkor hozzám ne jöjjön vissza többet.

A csajról azóta nem hallottunk szerencsére! És nagyon boldogok vagyunk.

Én azt mondom, hogy ezek a lánybarátok elég veszélyesek!!!

2011. szept. 12. 16:03
 18/67 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben választás elé állítanám a barátodat...Vagy ő vagy te...
2011. szept. 12. 16:08
 19/67 anonim ***** válasza:
97%

Hát, bocs de én nem tudnám ezt elviselni.

Másrészt a páromat is megkérdezném, hogy a magánéletünket mit terengeti szét valaki másnak, akinek semmi köze hozza...

2011. szept. 12. 16:08
 20/67 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem az a baj,hogy a párodnak egy lány a barátja.Az én férjemnek szinte kizárólag lányok a barátai,mert velük jobban megérti magát,na de ők nem viselkednek így.Ez a csaj egy kicsit furcsa.Lehet,hogy szimplán kattant,de lehet,hogy akar valamit.
2011. szept. 12. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!