Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?
Szia, 16:18-as vagyok.
Én nem játszanék, kedvelem a tiszta, egyenes utat.
Semmi bajom nincs azzal, hogy a páromnak vannak barátai az előttről, mielőtt megismerkedtünk. (Vannak.) Nem kérem arra, hogy szakítsa meg a kapcsolatát velük. Egyetlen fontos dolgot kérek tőle, én legyek az első, ahogyan ő is az énnekem. Tehát elmehet, beszélgethet, néha elkísérem, máskor nem, nekem is lehetnek saját dolgaim. Ez mind természetes. Ami nem az, hogy ami RÁNK tartozik, a KETTŐNK dolga, azzal HOZZÁM jöjjön, ne máshoz szaladjon. Ez nem jó, nem működik. Arra gondolok, amikor azt írtad, hogy te kiakasztod, ő pedig a "barátjánál" keres lelki vigaszt. Ez nem párkapcsolat. Legalább is nem komoly, én erre a futóhomokra nem építenék várat.
Persze, én 43 évesen másképp látok dolgokat, mint fiatalon. Nem kötelező úgy látni, ahonnan én nézem. Ez csak egy élet, másnak lehet más a tapasztalata. Ha valaki kerek perec azt mondja nekem, nem változtat semmin, ami pedig nekem gondot okoz, bánt vele engem, akkor ott nincs miről beszélni. Ott nem én vagyok az első, sőt semmibe vesznek. Akkor minek legyek én ott? Szexelni lehet párkapcsolaton kívül is. Mosogatni, port törölgetni is. A párkapcsolatnak a szememben a lényege, hogy mi közelebb vagyunk egymáshoz lelkileg, mint bárki máshoz. Ez itt nincs meg az elmondásod szerint.
Tehát egyáltalán nem mindegy, mit kérsz. Én nem azt kérném, hogy szakítsa meg a kapcsolatot, hanem azt, én legyek az első, velem beszélje meg a közös problémákat. Mert ez működik.
Ha logikusan nézzük a dolgot, a lánnyal a régebbi a kapcsolata, egyáltalán nem lenne fair vele kapcsolatban. A legjobb barátnődet (itt most tekintsünk el a nemektől) dobnád, ha a pasid azt mondaná, hogy nem szimpatikus/ki nem állhatja? Ha igen, akkor nem érzed/érted, mi a barátság.
Az, hogy ők ketten megértik egymást, jó barátok, azt el kellene fogadnod, és bízni bennük. Csak mert jól érzi egymást együtt egy srác meg egy fiú, nem következik belőle egyenesen arányosan, hogy össze fognak jönni, vagy hogy az egyik többet érez a másik iránt...
Ha tényleg IGAZ barátok, akkor ha elkezdesz hisztizni, te fogsz veszíteni... szval vagy megpróbálsz megbékélni a helyzettel, vagy lelépsz a porondról.
Kedves utolsó.
Talán el kellene olvasnod az elejétől, hogy itt miről volt szó. Nem két fiú barátságáról.
Te nem veszed észre, hogy lépned kell.
Itt hiába is mondjuk neked.
Nem lennék boldog ha emlékeznél erre a rengeteg beírásra, hogy lépj és hagyd el, de be fog sajna következni.
Csak addigra sok szép hónap év múlik el az életedből.
Azt meg már írtam, hogy legyen már tartásod milyen nő vagy, hogy hagyod magaddal ezt tenni?
A páromnak első voltam mindig és ha problémája volt nekem monta el, hisz MI TÁRSAK vagyunk. Bárki más csak másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!