Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?
(fili)
Az a véleményem, hogy nem Te vagy ezek szerint a legfontosabb ember az életében. Az ember a társával mindent megtud beszélni benne is van a szóban TÁRS.
Ez ugye elvileg Te kellene, hogy legyél.
Lépj le és biztosan találsz olyan palit akinek Te leszel a legfontosabb.
Legyen tartásod ne fogadd el, hogy már most is csak a második vagy. Mit gondolsz hova vezet ez. Ha nagyobb döntések lennének az életetekben akkor is csak hátul sunnyognál? Egyáltalán nem is tudom miről beszélünk. ne pazarold a fiatal éveid egy ilyen kreténre.
Aztán ha ott tudod hagyni öntse ki a lelkét a nőnek, hogy nincs kivel ágyba bújni. Az meg majd vigasztalja meg. Tojd le őket.
filinek még egy pont! Hatalmas pont.
Én u. így voltam anno a barátommal, amikor összejöttünk... neki is túl szoros volt a kapcsolata egy lánnyal. Kb u. ezt kaptam tőle mint a kérdező, és u. azzal kontráztam rá, mint fili. Én nem akartam osztozni rajta lelkileg.
Mellettem döntött, nyolc és fél éve vagyunk együtt - eljutott odáig, h igazat adjon nekem. Megkérdeztem, hogy ő hogyan érezné magát, ha én ezt egy pasival játszanám el, és akkor elgondolkodott.
Aztán meg kiderült, h a csaj valóban arra számolt, hogy majd jól összejönnek, és úgy, h nem hagyott el a barátom, már nem is akart vele haverkodni és szépen kilépett az életéből, önként és dalolva.
Nem bátorítalak arra, hogy állítsd válaszút elé, de a féltékennyé tétel dolgot bepróbálnám, nekem bejött. Ha nem érdekli, akkor valszeg ezzel a lánnyal akarja majd leélni az életét, csak még nem tudja... akkor kár utána futnod.
Szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!