Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a barátom...

Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?

Figyelt kérdés
A barátom és a lány rég óta barátok. A lánynak is van barátja. Mi 1,5éve vagyunk együtt. Eddig nem zavart a dolog ennyire ,mint most. Eddig is zavart,de most még jobban. Már annyira,h kiborultam tőle. Mindenért hívogatja a barátomat, bármi baja van a pasijával meg vele beszélni meg a szexuális dolgait. Amit szerintem a barátjával kéne nem az én barátommal. Nem érti meg,h e nekem rosszul esik. Annyit mondd,h ő barátom és ne bántsd. Olyan mintha jobban szeretné,mint engem. Néha azt érzem,h vele többet megoszt,mint velem. És ez nagyon szar érzés. Mit tegyek, már nagyon nem bírom és rengeteg ilyen dolog volt már...tudnék mesélni. Tegyem féltékennyé vagy viseljem el továbbra is? 2 hete a lánnyal beszéltem,h jó lenne kicsit visszavenni,de nem látom,h történt volna valami, fel sem fogta a dolgot. Egyik nap olvasom barátom facebookon,h a csaj azt írta neki,h mennyire boldog attól,h ő a legjobb barátja,és ,h mennyire szereti.Meg együtt voltunk nyaralni barátommal és írt neki,h mikor jön már haza ,mert hiányzik neki...
2011. szept. 12. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
74%
*ebben teljesen igaza van az előttem szólónak
2011. szept. 12. 18:19
 32/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok , köszi a a sok választ. Miután feltettem azt a kérdést beszéltem a barátommal. A csajsziról. Azt mondta,h semmiféleképpen nem hajlandó megszakítani vele a kapcsolatomat és ,h gondolkozzam el azon,hogy mit akarok tőle.Mert ,h ő nem fogja ott hagyni a a legjobb barátját. Azt mondta,h addig gondolkozzam amíg akarok. És neki szüksége van erre a lányra ,h kiöntse a lelkét, ha én felhúzom őt.És azt mondta,h teljes mértékben engem szeret és nincs köztük semmi, de ha meg is igérné,h nem fog vele beszélni akkor nekem fog hazudni,mert úgy is fog... És ,hogy én miért nem tudom őt elfogadni? Mit szóltok ehhez a válaszhoz?
2011. szept. 12. 19:26
 33/67 A kérdező kommentje:
És ,h én döntsek ,h vele akarok-e maradni,mert ő semmin sem fog változtatni!!!
2011. szept. 12. 19:26
 34/67 anonim ***** válasza:
89%
Azt hogy legalább őszinte,a legtöbb párkapcsolat vége sajnos azért jön el többnyire mert az egyik fél nem fogadja el,hogy rajta kivűl is van még élet,és túl féltékeny a másik barátaira aki fiú akár lány,nem lehet a barátságokat felrúgni mindig az aktuális párunk miatt...
2011. szept. 12. 19:31
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

(fili)

Az a véleményem, hogy nem Te vagy ezek szerint a legfontosabb ember az életében. Az ember a társával mindent megtud beszélni benne is van a szóban TÁRS.

Ez ugye elvileg Te kellene, hogy legyél.

Lépj le és biztosan találsz olyan palit akinek Te leszel a legfontosabb.

Legyen tartásod ne fogadd el, hogy már most is csak a második vagy. Mit gondolsz hova vezet ez. Ha nagyobb döntések lennének az életetekben akkor is csak hátul sunnyognál? Egyáltalán nem is tudom miről beszélünk. ne pazarold a fiatal éveid egy ilyen kreténre.

Aztán ha ott tudod hagyni öntse ki a lelkét a nőnek, hogy nincs kivel ágyba bújni. Az meg majd vigasztalja meg. Tojd le őket.

2011. szept. 12. 19:45
 36/67 A kérdező kommentje:
nekünk ez nem aktuális kapcsolat, mind ketten komolyan gondoljuk a dolgot,de én egyre inkább úgy érzem,h nem lesz ez így jó..
2011. szept. 12. 20:02
 37/67 anonim ***** válasza:
61%
Oké nem aktuális,de akár három akár tiz év a barátokat nem kéne eldobni egy kapcsolatért,mert mikor nincs már meg párja az embernek, a barát még akkor is ott lehet,ha szükség van rá.
2011. szept. 12. 20:06
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek filivel. Érett, felnőtt párkapcsolatban a TÁRSUNK az első ember, akinek kiöntjük a szívünket, ha valami baj, vagy bánat ér, Ő az első számú bizalmasunk. Szerintem a barátod még éretlen egy igazi, komoly PÁRkapcsolathoz. Esetleg még annyit megtehetsz, hogy megpróbálod a barátodnak azt kidomborítani, hogy a csaj viselkedése nem normális, de ezt nem hiszem, hogy meg fogja érteni, mert míg mi tudjuk, hogy a csaj aljas és manipulatív és valójában azon dolgozik, hogy közétek álljon, egy pasi ezt pasiaggyal nem fogja megérteni.
2011. szept. 12. 20:10
 39/67 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként ha a barátoddal akarsz maradni, el kell ezt fogadnod, mert a párod végülis korrekt volt hozzád.
2011. szept. 12. 20:12
 40/67 anonim ***** válasza:
100%

filinek még egy pont! Hatalmas pont.

Én u. így voltam anno a barátommal, amikor összejöttünk... neki is túl szoros volt a kapcsolata egy lánnyal. Kb u. ezt kaptam tőle mint a kérdező, és u. azzal kontráztam rá, mint fili. Én nem akartam osztozni rajta lelkileg.

Mellettem döntött, nyolc és fél éve vagyunk együtt - eljutott odáig, h igazat adjon nekem. Megkérdeztem, hogy ő hogyan érezné magát, ha én ezt egy pasival játszanám el, és akkor elgondolkodott.

Aztán meg kiderült, h a csaj valóban arra számolt, hogy majd jól összejönnek, és úgy, h nem hagyott el a barátom, már nem is akart vele haverkodni és szépen kilépett az életéből, önként és dalolva.

Nem bátorítalak arra, hogy állítsd válaszút elé, de a féltékennyé tétel dolgot bepróbálnám, nekem bejött. Ha nem érdekli, akkor valszeg ezzel a lánnyal akarja majd leélni az életét, csak még nem tudja... akkor kár utána futnod.

Szia! :)

2011. szept. 12. 20:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!