Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a barátom...

Mit tehetek ha a barátom legjobb barátnője egy lány és folyton együtt lógnak?

Figyelt kérdés
A barátom és a lány rég óta barátok. A lánynak is van barátja. Mi 1,5éve vagyunk együtt. Eddig nem zavart a dolog ennyire ,mint most. Eddig is zavart,de most még jobban. Már annyira,h kiborultam tőle. Mindenért hívogatja a barátomat, bármi baja van a pasijával meg vele beszélni meg a szexuális dolgait. Amit szerintem a barátjával kéne nem az én barátommal. Nem érti meg,h e nekem rosszul esik. Annyit mondd,h ő barátom és ne bántsd. Olyan mintha jobban szeretné,mint engem. Néha azt érzem,h vele többet megoszt,mint velem. És ez nagyon szar érzés. Mit tegyek, már nagyon nem bírom és rengeteg ilyen dolog volt már...tudnék mesélni. Tegyem féltékennyé vagy viseljem el továbbra is? 2 hete a lánnyal beszéltem,h jó lenne kicsit visszavenni,de nem látom,h történt volna valami, fel sem fogta a dolgot. Egyik nap olvasom barátom facebookon,h a csaj azt írta neki,h mennyire boldog attól,h ő a legjobb barátja,és ,h mennyire szereti.Meg együtt voltunk nyaralni barátommal és írt neki,h mikor jön már haza ,mert hiányzik neki...
2011. szept. 12. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
71%

Kiváncsi lennék hogy amúgy a pasid, illetve az előttem író barátja a fiú barátait is megöleli-e, és mondja-e nekik hogy "szeretlek" meg "hiányzol". Kétlem...

Ez engem is nagyon zavarna. De elfogadom hogy valakinek ez normális, és elfogadható. Ne akard megváltoztatni a barátodat. Nem fog megváltozni, és most kapaszkodj meg: NEKI adok igazat. Neki ez így megfelel, ő számára ez normális. Akinek problémája van, az TE vagy, tehát lépj, és keress olyan srácot, aki a te igényeidnek megfelelő elveket vall, és életvitelt folytat, és a jelenlegi barátod is fog találni egy olyan lányt, aki ezt elfogadja. Ennyi.

2011. szept. 15. 22:11
 52/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszéljétek meg a barátoddal, hogy mik azok, amiket kitárgyalhat a lánnyal és mik azok, amiket nem. Szexuális témákat például nem. Bár ahogy végigolvastam a válaszokat, ez a sztori attól a ponttól gáz, ahol azt mondta, hogy inkább hazudna neked, mint neki... nem tudom, ennek mi a jövője.

A fiú-lány barátság teljesen természetes amúgy, nekem is vannak fiú barátaim és én is mondom nekik, hogy szeretlek, meg ölelgetem őket, de amikor tudom, hogy barátnőjük van, akkor visszaveszek magamból még akkor is, ha nincs ott a lány... szóval a csajnak kéne némi önkontrollt tanulnia.

Lehet, hogy megoldódna a dolog, ha a lánynak lenne egy normális pasija, akivel boldog, de ezért sajnos nem tudsz tenni...

2011. szept. 15. 23:48
 53/67 anonim ***** válasza:
42%

Nehogy már ,,házassági szerződést" kössél vele! Attól megőrülne.

A lányomnak is van egy ilyen barátja, szinte mintha testvérek lennének, olyanok. Nincs köztük amúgy semmi. Sőt, ha én mondtam, h. járjanak, olyan megdöbbenve nézett rám, h. többet fel se vetettem a témát. Ajándékok szülinapkor, meg ilyenek. Bár ők nem mondogatják, hogy így szeretlek, úgy szeretlek.

Eszedbe ne jusson feltételeket szabni. Ha annyira nem bírod elviselni, lépj ki a kapcsolatból. Az övéké nem fog megváltozni. Elhiszem, hogy nehéz lehet elviselni, de valójában én irigykedek, hogy nincs ilyen barátom. Milyen jó lehet nekik.

2011. szept. 16. 08:06
 54/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit tegyél, de én semmi esetre nem tűrném el, hogy a páromnak ilyen közeli lány barátai legyenek, kizárólag akkor, ha a barát rokon.

Szerintem nem normális. Nem tudom, mit tudsz tenni. Sokat segítettem. :)

2011. szept. 16. 09:56
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Az én legjobb barátom fiú. 3 éves korunktól barátok vagyunk, tehát már 20 éve. Soha semmilyen kapcsolat miatta nem adnám fel a barátságát és ez kölcsönös. Hiszen ő olyan nekem, mintha a testvérem lenne. VISZONT egy testvér, egy legjobb barát akarja a másik boldogságát. Én soha nem hivogatom a lelki gondjaimmal, főként, ha barátnője van igyekszem kevésbé "közvetlen" lenni, például nyilván nem hívom fel, mikor a lánnyal nyaral, vagy nem ölelgetem nyilvánosan. Azonban gyakran járunk el négyesben a párommal és az ő párjával színházba, moziba, kirándulni, vagy csak iszogatni, sőt, nemrég úgy alakult, hogy ő szóló volt és olyankor hármasban jártunk el. A páromnak ez nem okoz gondot, hiszen látja, hogy a viszonyunk baráti, tudja, hogy fontos nekem és sose kérné, hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot, hiszen az engem boldogtalanná tenne. És ő azt akarja, hogy boldog legyek.

A gyerekkori barátom jelenlegi párja szerintem nagyon jól kezeli ezt a helyzetet. Gyakran kezdeményezi, hogy négyen járjunk erre arra, de azt is, hogy ő meg én ketten. Ez szerintem a te részedről is megfontolandó, mert, ha bármi lenne köztük, vagy felmerülne a lehetősége, akkor sokkal nagyobb esély van rá, hogy a lány lojális lesz hozzád, mint így, hogy fúrod őt. Ha engem ki akarna ütni valaki, akkor én sem kedvelném, sőt biztosan megpróbálnám kirakni a képből.

2011. szept. 16. 12:22
 56/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam vegig a kommenteket.

Le fogtok pontozni, de nyugodtan.

Sajnos voltam olyan hulye, h hasonlóan viselkedtem a legjobb barátommal, aki fiú. Egyutt nottunk fel.Amikor barátnöje lett, tényleg idegesitett, h mar nem en vagyok az elsö neki, bar ezt magamnak sem nagyon akartam bevallani.Es addig nem volt koztunk semmi, de amint csaja lett, mar magamnak akartam. Tenyleg azt gondoltam, hogy mukodhetne, mert ha ilyen jo baratok vagyunk, akkor miert ne lehetne koztunk testiseg is. Magamba bolonditottam, ö megcsalta velem a baratnöjet. A baratsagunk nem ment tönkre, viszont nekem csak addig kellett, aztan rajottem, hogy nem kell, mint ferfi.

Az egy csoda, hogy a baratsagunk megmaradt, es azota egyikunk se beszel az esetrol.

Az en pofamrol azota is leeg a bor, ha belegondolok.

A lany sose tudta meg, bar o is feltekeny volt ram, a fiu pedig mindig csak mondta neki, h semmi oka feltekenykedni, meg mi csak baratok vagyunk stb... hat ez nem volt teljesen igaz.

Szegyenlem magam nagyon miatta.

Bocs, h beletettem a zabszemet a seggedbe, de szerintem a lany veszelyes.

Mentsegemre szolgaljon, h fiatal voltam es hulye, 17-18 eves korunkban tortent ez. Ti mennyi idosek vagytok?

2012. júl. 10. 10:51
 57/67 anonim ***** válasza:
100%
ja es bocs az ekezetek hianyaert es a kuszasagert, de sietek es nem magyar billentyuzetrol irok.
2012. júl. 10. 10:53
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
10:51, én inkább felpontozlak, mert ritka őszinte vagy és ezt nagyon becsülöm. Az én exeimnek is voltak "legjobb" lány barátaik és tudtam, hogy be akarnak kavarni, persze még én lettem hisztis, féltékeny p.csaként beállítva a csajok oldaláról. Én pontosan tudtam, mi dolgozik ilyenkor a lánybarátban: hirtelen nem ő az első és akcióba lendül, hogy visszaszerezze a kiemelt státust, még annak az árán is, hogy felrúgva a barátságot, összefekszenek. Nem tudom, mik lettek a fejlemények azóta, de ez a csaj tuti rá akar mászni a párodra kérdező és lehet, hogy már meg is tette/meg fogja tenni.
2012. júl. 10. 13:51
 59/67 A kérdező kommentje:
vége lett a kapcsolatunknak és még mindig egymás seggében lógnak... :DD
2012. júl. 20. 19:36
 60/67 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, azóta összejöttek-e. :D

Én amúgy tuti nem viselném el, mivel saját bőrömön keresztül tudom hogy férfi-nő barátság NINCS, valamelyik fél mindig arra számít titkon, hogy majd egyszer összejönnek, vagy szexelnek egy jót, vagy akármi. :D

2013. jún. 23. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!