Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl sok az elvárásom?

Túl sok az elvárásom?

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi nemtől, kortól függetlenül az alábbiakról. Nem tudom, hogy nem várok-e túl sokat a férfiaktól, mert összegyűjtöttem 6 pontba, azt, hogy milyen férfit szeretnék, de a legtöbb jelentkező már az első kettőn megbukik. Ha szerintetek túl sokat várok el, akkor melyik pontban változtassak. Félreértés ne essék, nemcsak tőlük várom el ezeket, hanem saját magamtól is. Az utolsó pont kivételével, nekem még nincs.

1. Ne igyon! Én sem iszom, és a családban senki sem szokott részeg lenni.

2. Ne dohányozzon! Családunkban senki sem dohányzik, és hát elég rosszul tolerálja a szervezetem a füstöt. Tapasztaltam egy-két munkahelyemen.

3. Ne legyen minden második szava valami trágárság. Én sem káromkodom állandóan. Ahhoz engem nagyon fel kell húzni, amit azért ritkán engedek meg magamnak.

4. Értsen valamihez. Nekem teljesen mindegy, hogy az autókhoz, a szereléshez, bármihez. Olyan családban nőttem fel, ahol azt láttam, hogy apám szinte mindenhez értett, és én is eléggé gyakorlatias nő lettem. Másrészt nekem kell, hogy a páromra felnézhessek, és ha nem ért semmihez, akkor ez igen nehéz.

5. Ne legyen nős. Az nem baj, ha volt már nős, csak, ha elkezd ismerkedni, azt úgy tegye, hogy már elvált.

6. Lehetőleg ne legyen gyereke. Az az én hibám, hogy nem igen tudok mit kezdeni a gyerekekkel, ezen tudnék változtatni. Inkább az a baj, hogy ha már volt gyereke, akkor valószínűleg fizet gyerektartást is. És ha ezt levonják tőle, lehet, hogy kevesebbet fog nálam keresni. (Irodavezető vagyok egy ügyvédi irodában, és elég jól keresek.) Azt pedig már nem könnyű egy férfinak elviselni.

Szóval ez lenne a 6 pont. Szerintetek ezek teljesíthetetlen elvárások? Ha igen, hol változtassak?

28/N

2011. szept. 12. 08:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igazad van, de ha ezeknek sem felel meg, akkor már nem nagyon érdemes a belsőjével foglalkozni. Nekem csak ezek után érdekes az, hogy valaki milyen belülről. Csak akkor, ha ezeket nem csinálja.
2011. szept. 12. 14:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ezek nem teljesíthetetlen elvárások.

De szerintem inkább azt próbáld megfogalmazni, hogy milyen legyen.

Aztán, ha megtalált álmaid hercege, aki kedves, szerető szívű, gondoskodó, vagy éppen olyan, amilyet szeretnél, akkor lehet, hogy nem fog számítani az, hogy néha-néha esetleg dohányzik.

Érted, hogy hogy értem?

Lehet, hogy kicsit homályosan fogalmazok, de ne azt nézd, hogy milyen Ne legyen, hanem azt, hogy milyen legyen.

Inkább ezt próbáld meg keresni.

2011. szept. 12. 14:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

28 éves vagy és nincs párod. Szerinted ezek teljesíthető elvárások? Te tudod, miért mi mondjuk meg? Mi van akkor ha belezúgsz egy olyanba, aki évente 1x-2x be fog rúgni, de amúgy ő a számodra nagy "Ő", akkor dobod, mert mert részeg lenni szilveszterkor, vagy a szülinapján?

"Inkább az a baj, hogy ha már volt gyereke, akkor valószínűleg fizet gyerektartást is. És ha ezt levonják tőle, lehet, hogy kevesebbet fog nálam keresni." Ez inkább szerintem téged zavarna jobban...

Majd, ahogy már előttem is írták 20-30 év múlva magányosan lejjebb fogod adni az elvárásokat.

És most nyugodtan adhatjátok a nem hasznos válasz gombot NEM ÉRDEKEL!!!

2011. szept. 14. 08:36
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem volt haszontalan a válaszod. De igen én azt láttam a mi családunkban, hogy soha érted, soha még szilveszterkor sem rúgott be senki, és a születésnapján sem. És én csak ezt tudom elfogadni, úgyhogy, igen inkább vagyok egyedül, minthogy elviseljek egy olyan embert, aki berúg. Tehát, ha valaki berúg, az számomra nem lehet a nagy Ő, bármilyen is egyébként.
2011. szept. 16. 10:03
 25/25 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy mennyit keres, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy bármennyire is mondják a pasik, végül csak nem tudják elfogadni, hogy ha én keresek többet. EGyszerűen nem bírja elviselni az egójuk. Ez van.
2011. szept. 16. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!