Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telelfon illene hozzám?...

Milyen telelfon illene hozzám? Sony Ericsont kivéve mert azzal most nagyon megszívtan . Ha lehet rózsaszín vagy lila és érintő képernyős .13/L (tudom sok az elvárásom :D)

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
most hirtelen csak az lg optimus gt 540 jut eszembe ami rózsaszín
2011. jún. 26. 21:51
 2/9 anonim válasza:
Én az Lg KP502-t ajánlom. Nekem bejött.: ) Ja és nekem rózsaszínben van. (13/L)
2011. jún. 26. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
mi az árkategória? milyen sonyd volt?
2011. jún. 26. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyértelműen iPhone.

A pénzedért nem egy alsó kategóriás szar műanyag hátú telfont és egy gagyi operációs rendszert kapsz hanem egy jól megtervezett, megbízható telefont.

2011. jún. 26. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:

jázus lg-t ne!! a páromnak van egy kp500a. hát földhözvágni való. kb ütni kell a kijelzőjét h érzékeljen vmit, de még akkor is bőven fölötte érzékel...szervizt sem találsz nagyon itthon.kukába való.

vettem is inkább neki egy samsung montét.

2011. jún. 27. 09:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Sony Ericson W395 volt és egy nagyrakás fos volt :D

árkategória ? hát euróba olyaaaaa.....n 100 euro

2011. jún. 29. 21:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Mert épn kinéztem magamnak az LG Me p350-et ,de amikor hallottam ,hogy az LG ilyen szar meg olyan szar akkor egy kicsit elrettentem tőle :D
2011. jún. 29. 21:08
 8/9 A kérdező kommentje:
a pénzkeret inkább ilyeeen 160 euró . de hát a névnapomra lesz és csak ezt kértem :D
2011. jún. 29. 21:20
 9/9 anonim válasza:
sony ericsson xperia x10 mini pro nekem nagyon bejött csak ellopták :/ de megint olya akarok venni szerintem az jóféle :D igaz alapbol fekete hátlappal van de piros meg fehér már tuti van amit lehet venni hozzzá meg rózsaszin meg lila gumitok is van, rátapad védi és ugyanugy azzal is kilehet csúsztatni :)
2011. júl. 14. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!