Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik ilyen babakocsi? Vagy...

Létezik ilyen babakocsi? Vagy túl sok az elvárásom? Olyan babakocsit keresnék ami a következő feltételeknek felel meg:

Figyelt kérdés

-Nagy, felfújható kerekek (4 kerekű)

-Mózes+ sportrész (ami vízszintesig dönthető) tartozik hozzá (hordozónk már van)

-A fogó egyben legyen, hogy fél kézzel is tolható legyen -Nagy bevásárló háló, szúnyogháló, lábzsák és pelenkázó táska is tartozzon hozzá

-Ne legyen túlságosan nehéz, mivel elég sok lépcső van a lakásunk környékén

-És mindezért ne kérjenek el egy vagyont.

2011. márc. 7. 23:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Itt van egy pár, szemezgess, de árak nem mindenhol vannak:

[link]

2011. márc. 7. 23:21
 2/19 anonim ***** válasza:

Sajnos ami nagy felfújható kerekes,az sose lesz könnyű!

www.bergon.hu

2011. márc. 8. 00:23
 3/19 anonim ***** válasza:
2011. márc. 8. 00:24
 4/19 anonim ***** válasza:

Én a baby merc olimp-ot néztem. Majdnem minden igényednek megfelel, csak egy baj van vele, hogy nehéz (16 kg).

[link]

2011. márc. 8. 00:59
 5/19 anonim ***** válasza:

Corrado p2:) bár nem külön van a sportrész, és nehéz is:(

de én imádom

2011. márc. 8. 07:20
 6/19 anonim ***** válasza:

Nahát nagyon sajnállak úgy értem én is pont ezeknek a feltételeknek megfelelőt keresek/kerestem, és nem találok.

De leírom azért nekem miket javasoltak:

Maxi Cosi Mura

Quinny Speedi

Jané Nomád

(utóbbi kettőt én azért nem szeretem mert nem fordítható meg a sportülés és nekem egy ilyen szempontom is volt).

(ja persze ezeket használtan).

Coletto Austin 3. (szintén használtan).

Peg Perego Skate (szintén használtan)

Hát ezek se a pillekönnyű kategóriák, de úgy van ahogy egy előző írta hogy ha nagy rugós, fújós kereket keresel az sose lesz könnyű min.10-11 kiló.

Én így leadtam az igényeimből.

Ja meg még a Quinny Buzz de ahhoz meg a bevásárló nekem túl kicsi.

Még ajánlották az Espiro Vector Airt az is jó kis rugózós kocsi, annyira talán nem is nehéz, na de annak is kicsi szerintem a bevásárlója, de próbálj rájuk keresni hátha neked nem is annyira kicsi.

2011. márc. 8. 08:26
 7/19 anonim ***** válasza:
A Kunert VIP babakocsi is ilyen azzal a kivétellel, hogy nehéz, és nem felfújható a kereke. De a feltételek alapján valóban nem fogsz könnyű babakocsit találni. Nézd meg ezeket is, nekünk Kunert van árban nagyon nagyon jó, és stabil, masszív, mégis esztétikus babakocsi.
2011. márc. 8. 08:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem coletto austin a3 van(amit épp árulok,bár nem is ez a lényeg).Ez minden kitételednek megfelelne,csak 3 kerekű:S!
2011. márc. 8. 10:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Jaaaaaaa,bár mégsem ,mert nem vízszintesig dönthető a coletto,egyébként nem lesz könnyű ilyet találnod:(
2011. márc. 8. 11:22
 10/19 anonim ***** válasza:
A miénk ennek mindnek megfelel.Bár csak a hátsó kerekek felfújhatóak,de így is szuper!!! Imádom! [link] Dorel Safety1
2011. márc. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!