Létezik ilyen babakocsi? Vagy túl sok az elvárásom? Olyan babakocsit keresnék ami a következő feltételeknek felel meg:
-Nagy, felfújható kerekek (4 kerekű)
-Mózes+ sportrész (ami vízszintesig dönthető) tartozik hozzá (hordozónk már van)
-A fogó egyben legyen, hogy fél kézzel is tolható legyen -Nagy bevásárló háló, szúnyogháló, lábzsák és pelenkázó táska is tartozzon hozzá
-Ne legyen túlságosan nehéz, mivel elég sok lépcső van a lakásunk környékén
-És mindezért ne kérjenek el egy vagyont.
Itt van egy pár, szemezgess, de árak nem mindenhol vannak:
Sajnos ami nagy felfújható kerekes,az sose lesz könnyű!
www.bergon.hu
Én a baby merc olimp-ot néztem. Majdnem minden igényednek megfelel, csak egy baj van vele, hogy nehéz (16 kg).
Corrado p2:) bár nem külön van a sportrész, és nehéz is:(
de én imádom
Nahát nagyon sajnállak úgy értem én is pont ezeknek a feltételeknek megfelelőt keresek/kerestem, és nem találok.
De leírom azért nekem miket javasoltak:
Maxi Cosi Mura
Quinny Speedi
Jané Nomád
(utóbbi kettőt én azért nem szeretem mert nem fordítható meg a sportülés és nekem egy ilyen szempontom is volt).
(ja persze ezeket használtan).
Coletto Austin 3. (szintén használtan).
Peg Perego Skate (szintén használtan)
Hát ezek se a pillekönnyű kategóriák, de úgy van ahogy egy előző írta hogy ha nagy rugós, fújós kereket keresel az sose lesz könnyű min.10-11 kiló.
Én így leadtam az igényeimből.
Ja meg még a Quinny Buzz de ahhoz meg a bevásárló nekem túl kicsi.
Még ajánlották az Espiro Vector Airt az is jó kis rugózós kocsi, annyira talán nem is nehéz, na de annak is kicsi szerintem a bevásárlója, de próbálj rájuk keresni hátha neked nem is annyira kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!