Létezik ilyen babakocsi? Vagy túl sok az elvárásom? Olyan babakocsit keresnék ami a következő feltételeknek felel meg:
-Nagy, felfújható kerekek (4 kerekű)
-Mózes+ sportrész (ami vízszintesig dönthető) tartozik hozzá (hordozónk már van)
-A fogó egyben legyen, hogy fél kézzel is tolható legyen -Nagy bevásárló háló, szúnyogháló, lábzsák és pelenkázó táska is tartozzon hozzá
-Ne legyen túlságosan nehéz, mivel elég sok lépcső van a lakásunk környékén
-És mindezért ne kérjenek el egy vagyont.
Előző vok.
A Safety 1st márka a világhírű Dorel cég terméke, mind pl. a Quinny, Bébé Confort, Maxi Cosi, Baby Relax. A kocsi minőségben tükrözi a társmárkákat.
Tulajdonságok:
* Könnyű, alumínium váz
* Bolygósítható-fixálható első kerekek
* Fékezhető hátsókerekek
* 5 pontos biztonsági öv
* nagy csomagtartó a kocsi alatt
* Kupola, mely lelógó része levehető, tetején kukucskálóval
* Vízszintesig dönthető háttámla
* Könnyen lapra csukható
Szóval szerintem ez lehet a választottad :)
Bocsi, én csak 1 dologban tudok tanácsot adni: szúnyoghálót kb. 1500 Ft-ért lehet kapni, ami univerzális, tehát minden kocsira jó szinte.
A lábzsák praktikus dolog, bár mi szinte sosem használtuk :) A bundazsákot annál inkább! A lábzsák inkább járó babának jobb, gondolom. A kisfiam még csak most indult el, így ő egy beköthető, extra vastag bundazsákban csücsült egész télen a babakocsiban :)
A pelenkázótáska sem fontos szerintem. Én is megvettem a babakocsinkhoz passzolót 8000 Ft-ért, aztán rájöttem, hogy némelyik nagy méretű táskám sokkal kényelmesebb, mint az :)
De persze, ha ragaszkodsz ezekhez is... :)
Remélem találsz megfelelőt! :)
Bocsi az offért, a 11.33-astól kérdezném hogy ezt a babakocsit hol lehet kapni egyáltalán? ( a safetyre gondolok erre a kombi változatára amihez mózes is van , tehát nem a sportra mert azt láttam teszen is).
Köszi előre is!!!
Ja aha akkor ez se kapható itthon :(( Én mostanában csak ilyenekbe futok bele lehet nem is lesz végül babakocsink ha így folytatom:) (ez csak vicc persze) :)
Köszi a segítséget mindenesetre!!!
Köszönöm a sok segítséget, szemezgetek, remélem találok valami megfelelőt. Nem baj ha csak a hátsó kereke fújtatható, a lényeg hogy ne rázza szét a picurkámat miközben ő édesen szundizna.
A szúnyogháló tényleg nem létszükséglet, ahogy említitek, (én is meg tudom rá varrni) de ha már 50-60e forintot kiadok egy kétfunkciós babakocsiért akkor nem szeretném még az apróságok árával 100ezerig feltornázni az árát.
Mert gondoljunk csak bele, itt 2000 ott 8000 a pelenkázótáskára plusz még talán veszek egy bundazsákot külön télire, meg még egy napernyőt nyárra és szépen lassan össze is jön...:)
Legjobban a Bergon tetszett volna de ahhoz nem árulnak kemény falu mózest. Nekem nyári babám lesz, egy puha faluban biztos vagyok benne hogy kétszer olyan gyorsan befőne szegénykém.
Dorel Safety babakocsit vajon merre lehet kapni? És a kérdésem hogy a sportrésze vízszintesre lefektethető vajon? Mert már láttam olyan sportrészeket ahol a gyerek lába az égben volt miközben a feje vízszintesben feküdt.(pl Pierre Cardin régi kiadásai)
Én vagyok aki a safetyről érdeklődött előtted. A safety sportülése az egyben dől ahogy írod lábtartó ugyan állítható de nem lesz teljesen vízszintes. Mondjuk az én első babám ő szerette az ilyen döntött ülést (quinny buzz, titi, pierre cardin) simán szunyált benne.
ha a bergon tetszik (az se egy könnyű) akkor az újabb kunert silvereket is megnézhetnéd ahhoz van kemény mózes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!