Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit szeretnék a mások...

Kicsit szeretnék a mások problemaiba belemerülni. Mesélsz nekem?

Figyelt kérdés
nem számít mi az ami a szíved nyomba, mondd csak el. :)
2011. szept. 8. 12:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdésed, szívesen mesélek, ha tényleg kíváncsi vagy erre a panaszáradatra:

-két diplomám van, de mégis képtelen vagyok normális munkahelyet találni. Most épp dolgozom, de tiszta szívemből utálok itt lenni, unatkozom egész nap, nem profitálok belőle semmit szellemi téren. Én egy multihoz szeretnék menni, ahol kamatoztathatom a tudásom, de még nincsen sok gyakorlatom. Hamarosan gyereket is szeretnék, mivel már 26 vagyok, de előtte muszáj dolgoznom min. 2-3 évet "normálisan".

-a másik gondom, hogy a fent említett problémák miatt mára állandósult a rossz hangulatom, nem tudok semminek örülni, kikészítem a párom, a szüleim és a barátaim is. Ja...és kezdődő hipochondriám is van, folyamatosan beképzelek mindenféle halálos betegséget, és a tüneteket is érzem. És emellett asszem pánikbeteg is vagyok, már kicsi korom óta rosszul viseltem a hirtelen helyzeteket, de mára teljesen pánikba esem, ha valami nem úgy sikerült, mint ahogy kéne.

Tehát az életem szakmai része egyáltalán nincsen rendben, ezt pedig rányomja a bélyegét az érzelmi életemre, ami meg emiatt nincsen rendben.

Mi a sz.rt tehetek azért, hogy helyreálljon minden? Gépiesen keresem a munkahelyeket, ebbe bele lehet fulladni.

2011. szept. 8. 13:30
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
én itt a "panaszkodóknak" azt javaslom, hogy olvassátok el a TITOK című könyvet. Sokat segít, meglátjátok, tapasztalatból mondom :-)
2011. szept. 8. 13:46
 13/29 anonim ***** válasza:

Köszi a kérdést, mesélek, persze.

Munkanélküli vagyok 4 hónapja, úgy, hogy diplomám van két nyelvvizsgával.

Albérletben lakom, heteken belül felélem az utolsó anyagi tartalékaim is, szóval nem fogom tudni fizetni a következő havi albérleti díjat.

Ha majd kivág a tulaj, akkor a visszakapott 150000 Ft kaucióból elleszek még egy darabig barátoknál, ilyesmi.

Ha továbbra sem találok munkát, akkor a hajléktalanság vár, vagy a bűnözés.

Veled mi újság?

2011. szept. 8. 13:49
 14/29 anonim ***** válasza:
15%
13:46 az ezotéria témakörben ronsd a levegőt az ilyen hülyeségekkel.
2011. szept. 8. 13:51
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

a Titok tényleg használ, képzeld el, kedves idegeskedő, másokat másik témakörbe küldő válaszadó

nekem is használt, anyukámnak is és sok barátnőmnek is akinek ajánlottam

nem feltétlen a természetfeletti erőktől hanem mert van miben hinni és esély van más színben látni a világot

kérdező: én nem panaszkodom, jól vagyok, van párom, két suliba járok egyszerre ami baromi nehéz, plussz nyelvet tanulok.... Itthon élek szüleimmel, van hobbim, állataim, mi kell még?

Régen nagyon borulátó voltam, gyűlöltem az életemet pedig kevesebb gondom volt mint most. Valahogy megtanultam felülkerekedni a bajaimon és megoldani őket.

2011. szept. 8. 13:59
 16/29 anonim ***** válasza:
49%
Miért panaszkodnék bárkinek is?Ha belegondolok nincs is rá okom,amit szerettem volna mindig elérem...Aki ide irkálta a bánatát,inkább azon kéne törnie a fejét,hogy hogyan mászhat ki belőle.És igaza van annak,aki a Titok című könyvet hozta fel.Minden más,ha az ember optimistán gondolkodik.
2011. szept. 8. 14:04
 17/29 anonim ***** válasza:
Nincs társam.
2011. szept. 8. 14:08
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú idő után a férjem elköltözött,egy 20éves nő kedvéért.(Ő 40)Ennek már 2hónapja.Van egy 2és fél éves kislányunk.Sűrűn látogatja,ami engem rohadtul idegesit a képét sem birom látni.Csak a gyerek miatt engedem,mert az apját nem vehetem el tőle.

Alig ad pénzt,fizetésemet és a caládi pótlékot kuporgatom.

A nappalok még eltelnek valahogy de az esték.Nincs kihez bujnom.Nem szeret senki,nem ölel.16éve nem voltam egyedül.Gondolhatod.De a gyermekem mindenért kárpotól.Ő miatta megérte ekkorát csalodnom.

2011. szept. 8. 14:12
 19/29 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést nem azért írtam ki, hogy az unatkozni vágyók oltogatni próbálkozzanak.

Tudtam, hogy rajtam kívül is vannak olyanok akik egyedül vannak vagy csak egyedül érzik magukat és nekünk szükségünk van arra, hogy elmondhassuk valakinek a gondjainkat. Nem véletlenül köszönték meg páran, hogy kiírtam a kérdést.

És higgyétek el, ha túl sok negatív dolog történik veletek egy könyv semmiben nem tud segíteni.. Elveszíted a hited és a reményed.

2011. szept. 8. 14:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok Kedves Kérdező, hogy vannak jobb és vannak rosszabb napjaim.

A jobb napjaimon hálát adok a szüleimnek,akikre anyagi,de csakis anyagi téren számíthatok.Szépnek látom magam,szexinek és olykor kívánatosnak és hiszek benne, hogy rám talál a Nagy Ő.Okosnak érzem magam(nem lexikális dolgokra gondolok),illetve arra,hogy van elég eszem magamhoz.Talán elégedett is vagyok magammal. Aztán ebből fakadnak a rossz napok.Kérdem én, ha szép vagyok stb akkor miért nincs párom?Miért nem jelentkezik a nagy Ő?(mániákusan kerestem,jártam ide-oda még egyedül is,de a kutya se figyelt fel rám. S ha értelmes vagyok,miért nincs munkám? Miért vagyok munkanélküli?

Ezeket összegezve jön ki a megoldás: talán egy csődtömeg vagyok XD És nevetek saját magamon kínomban.

Aztán a borúra derű jön, s próbálom elhini, hogy összejön a meló és talán van 1 férfi a közelembe. Csak túl sok a HA,DE,TALÁN...

A titkot már próbáltam,bejött amíg gyakoroltam.Amikor pedig túl elégedett és boldog voltam,nem gyakoroltam a dolgokat belőle,s minden szertefoszlott.Nincs már erőm újra elkezdeni... Néha várom a sült galambot,néha mániákusan teszek a dolgok jobb irányba való fordulásért. Örök dilemma,szélsőségek...Néha pedig minden jó úgy ahogy van.

23n

2011. szept. 8. 14:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!