Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem akarom férjhez...

Soha nem akarom férjhez menni, sem gyerekeket, hogy tekintetek az ilyen enberekre?

Figyelt kérdés
Most dolgozom, mellette főiskola. Ha befejetem, szeretnék egy ujabb főiskolát beírni, tudom is már, hogy mit. Mellette van mg egy hobbym is, amire szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni. Igy a családi élet nem fog beleférni... Őszintén szólva nem is nagyon akarok.
2011. szept. 6. 13:24
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
55%

szia!

Nem az orrod fog dönteni, felesleges hozzányúlni!

Mindenkitől kapod a jó tanácsokat, és azt hogy szedd magad össze és másként látod majd a dolgokat,de ezt egyenlőre Te nem akarod!

Egyszerűbb elfogadni mindent mint gyökeres változáson átmenni az biztos! Sajnálhatod még ma magad meg holnap is! De ha nem akarsz végre boldog lenni akkor nem is leszel! Ne "sírj" valaki után akinek nem kellettél! Felesleges! INkább vakarj valahonnan egy kis önbizalmat! Lehet neked tökéletes alakod akkor se leszel magadban biztos sosem! Ezen változtass!

2011. szept. 6. 14:40
 42/49 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy nem láttál még, meg az orromat, kül nem bíztatnál látatlanba.. És nem, nem egyszer lettem elutasítva. És nem is kétszer, sem háromszor-többször. De amugy köszi a bíztatást! Jó látni, hogy vannak emberek még, akik szeretnének segíteni a másiknak!
2011. szept. 6. 14:50
 43/49 anonim ***** válasza:
87%

ne legyél már buta!!! :D

Páromnak előttem egy karvaly orrú barátnője volt!!! Tényleg brutális volt a csaj és ezt nem bántásból vagy túlzásból írom! Hosszú, vastag, csontos és görbe ami majdnem a felső ajkáig leért(EZT MOST KÉPZELD IS EL!!) csókolózásnál hátrány lehetett, de ha a csaj nem csalta volna meg páromat lehet, hogy még ma is együtt lennének!!! Szerencsénkre nem így történt! :D

2011. szept. 6. 14:59
 44/49 anonim ***** válasza:
55%

14:26-vok

Olvastam a válaszodat hogy kihoztad magadból a legtöbbet.

Lehet hogy nem a külsőddel van a probléma,hanem avval hogy az általad kiszemelt fiúnak éppen egy másik csaj kell.Vagy más típusú csajok jönnek be neki...

Mindenesetre én azt mondom hogy felesleges olyan busz után futni ami ugysem áll meg hogy felvegyen.Szóval sztem próbálj más fiút kiszemelni magadnak.

Felesleges ilyet kijelentened hogy nem akarsz társat és családot.Te is tudod hogy ez nem igaz.Abból amiket írtál egyértelműen kitűnik hogy igényled a szeretetet és a törődést az olyan embertől akit te is szeretsz.Akiben pedig ilyen érzések vannak az ugysem tudna egyedül teljes értékű életet élni.

2011. szept. 6. 15:03
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Úgy utálom az ilyen kérdéseket. Kiderül, hogy nem is az a lényeg, amit kérdez, és nem is teljes szívéből akarja.

Mert én elégedett vagyok magammal, sőt szeretem magam, az életemet, és nem akarok se férjet, se gyereket. De így, kérdező, miattad a sok hülye azt fogja hinni, hogy mindenki azért mondja ezt, mert nem szép az orra.

2011. szept. 6. 15:46
 46/49 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez az.
2011. szept. 6. 15:56
 47/49 anonim ***** válasza:
70%

Én is így vagyok vele, de nem érdekel mit mondanak mások, szerintem meg az a szánalmas aki arra büszke egész életébe, hogy férjhez ment és kipottyantott egy gyereket. Ez most a másik véglet volt, csak nézőpont kérdése minden. Én is úgy vagyok vele, hogy most karriert szeretnék, és nem fér bele az életembe kapcsolat, nem is vágyom rá, hasonlóan vagyok mint te, aki nekem tetszik annak én nem. Amúgy meg nálam nagyobb probléma, hogy abszolút bizalmatlan vagyok. Nade én azt javasolnám neked, hogy ne tervezz ilyesmit el, gondolhatod így, de lehet mégiscsak jön majd egy nagy szerelem és nem tudsz ellene mit tenni.:) Én is így vagyok vele, ha jön jön, ha nem nem, egyik verzió sem lesz katasztrófa.:)

24/N

2011. szept. 6. 18:43
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ez a te dolgod. Senkinek nem tartozol beszámolással hogy miért nem házasodsz, szülsz. Ha te nem érzed a késztetést ezekre a dolgokra, akkor minek tennéd meg? Egy életed van, éld úgy ahogy neked jó. A többi emberrel meg nem kell foglalkozni. Lesznek majd beszólások hogy ,,te mikor szülsz már?" és ehhez hasonlók, az emberek már csak ilyenek. De tudd, senkinek semmi köze hozzá!
2011. szept. 6. 18:44
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

A te életed, te tudod, hogy akarod leélni.

Helyetted nem dönthet senki más, csakis te.

2011. szept. 7. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!