Soha nem akarom férjhez menni, sem gyerekeket, hogy tekintetek az ilyen enberekre?
Végig olvasgattam azt amit írtál a kommentekben...
Nem kéne sajnálnod magad!...
Itt vagyok én 23 évesen gyönyörű családom van páromért megharcoltam és mindennap megharcolok a boldogságunkért!
A szépség nem csak kívül van (és ez nem elcsépelt mondat)...
Lehet valaki kívül szép belülről meg rohad... Minden fejben dől el!
Húzd ki magad nézz a tükörbe és döntsd el, hogy mit kell hogy a férfiak lássanak belőled! Egy visszahúzódó kis csúnyácska lányt(?) vagy egy igazi, szép, fiatal, belevaló nőt! Akinek az önbecsülése nem csak addig terjed, hogy meglátja azt a pasit aki igazán lázba hozza és azzal a lendülettel engedi is át más csajnak... Pont hogy a vörös szőnyeget nem gurítod ki a csajnak :S
Én 100 kiló felett vagyok, van egy gyönyörű fiam egy Párom akit imádok és ők ketten a mindenem! Velük vagyok boldog! Nos... szép az arcom és ezt igyekszem hangsúlyozni... (szépségszalonban dolgoztam fodrászként reálisan látom magam és az embereket) Olyan ruhát hordok ami előnyösen kiadja a mellem, a derekam (körte formám van) de takarja a karom és a seggem meg a Belemet... És sok bókot kapok, amin egy kicsit néha én is meglepődöm de teszek érte... Ha nincs meg a belső boldogság lehetsz akármilyen gyönyörű... Úgyis egy megtépázott, lelakott arc fog a tükörből rád nézni amitől megint csak még rondábbnak érzed magadat... Szánj magadra időt! Menj fodrászhoz kozmetikushoz próbálj ki új dolgokat ismerkedj! Én is ismerkedtem több mint egy évig senkivel nem volt szexuális kapcsolatom közben vagy 10 férfival biztos huzamosabb ideig randizgattunk párhuzamosan is voltak de egyik se az igazi volt!!! Jött párom és már az első találkozásnál éreztem hogy nem akarom ezt az embert már hazaengedni se!!! NAGYON NAGYON JÓ ÉRZÉS! Este ha alszik belemászok az arcába és azt a levegőt szívom amit ő kifúj Ő az akiből egyszerűen minden kell!!! Szedd magad össze egy férfi sem érhet annyit, hogy elhagyd magad, vagy kevesebbnek gondold magad azért mert a srác jobb nőt érdemel!! Ilyen nincs!
A legszebb Nőt is csalhatják meg (és fogják is!) és nekem 100 kiló felett is lehet olyan Párom akit imádok, és nem kompromisszumos megoldásként élünk együtt (hogy én jobbat tőle úgysem találhatok mert így nézek ki...)
Biztos van az ismerőseid között olyan aki nem a legszebb, legvékonyabb de mégis van benne valami ami mindenki figyelmét felkelti!
NA EZT A KIS VALAMIT KEZD EL FEJLESZTENI! Ja! És szerintem egy kicsit túlzól vagy csak a srác miatt vagy egy kicsit depis, de biztos vagyok benne, hogy nem vagy csúnya!
Önként engedted át másnak a fiút, Neked kellett volna elhitetned (értsd: harcolnod srácért) hogy tőled jobb nincs és az a másik lány, a lábad nyomát nem fogja érni sosem!
Ne fogd a külsődre mert én láttam nagyon csúnya nőket fullos férfiakkal! Csak az a pici plusz és az önbizalom volt bennük csodálatra méltó (első ránézésre!)!
"Amugy nem is vagyok egy szépség, szóval aki nekem tetszett, annak én nem, és fordítva. Ugyh előbb fogok plasztikai műtéteket végeztetni magamon, mint elkötelezni magam olyannal, aki nem tetszett, csak mert nem vagyok elég jó annak, aki nekem tetszene."
És itt már meg is van a bibi... Önámítás. Mivel nincs önbizalmad, nem kaptál meg valakit, akit akartál, kijelented, hogy inkább nem lesz senkid, mert így úgy érzed, magad teszed unalmassá és egysíkúvá az életed, nem pedig az események hajtanak az egyedüllétbe. Így többnek érzed majd magad, hisz mondhatod: te választottad a vénlány sorsot, nem ő téged, legalábbis ezt hiszed!
Tudom, mit beszélek, egy másfél éve én is így gondolkodtam... egy olyan srác is elutasított, aki pedig igazán nem tűnt hiú ábrándnak, hisz nem volt egy Adonisz, sem jóképű... És mégsem kellettem... akkor ismét elhatároztam, hogy én aztán nem is keresek senkit, egyedül élek majd, lesz egy tucat macskám és élem az életem...
Aztán megismertem a párom, aki elfogadott ducinak és olyannak, ami vagyok (én sem vagyok egy szépség és a testsúlyomon kívül még számos dolgot utálom magamban!). Egy éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Már tudom, sosem tudnék egyedül élni. A helyzet mondatta velem. Ez a helyzet veled is, de majd rájössz...
Ja, pl én sem hirdetem. :D Csak ha előkerül a téma - mint pl most - akkor mondom el a véleményemet, de amúgy pont nem érdekel ki mit gondol erről. De a kérdező világos hogy nem ilyen, nem kellett egy valakinek, innentől úgy gondolja egyedül marad inkább. Ez hülyeség, előbb-utóbb úgyis találkozol majd másvalakivel aki bejön... Nálam nincs semmi ilyesmi oka annak hogy inkább egyedül vagyok, egyszerűen szeretek egyedül ellenni a szabadidőmben, és ennyi. Még csak barátokra sincs szükségem, legalábbis ilyen állandóakra nem nagyon. Ha épp kell valaki, mondjuk elmenni ide-oda, mindig találok embert, akár egy vadidegent, akár egy régi ismerőst, tökmindegy, a személy igazából lényegtelen.
De egyébként az is hülyeség szerintem, hogy majd mindenki családot alapít és akkor egyedül maradna. Miért is? attól még hogy családja van az embernek, nem lesz belőle remete, hogy csak otthon van és velük foglalkozik, legalábbis a környezetemben nem ezt vettem észre, ugyanúgy találkoznak a barátaikkal, maximum ritkábban.
"Szóval a belsőm bejött neki, csak a "csomagolás" nem."
Ez van haver.A férfiak általában válogatósabbak mint a nők,és ez a "szépfiúkra" fokozottan érvényes.Ugyanis a szépfiúknak legtöbbször széles haveri körük van akik előtt égő lenne egy átlagos vagy egy csúnyább barátnővel mutatkozni.
De semmi gond.Lehet változtatni a "csomagoláson"...
Példák:
Kövér vagy?Szeretnél jobb alakot?
Menj el sportolni(kézilabda,röpi,kosár)és futni(ez égeti a zsírt).
Csúnya az arcod?Pattanások,hegek esetleg nagy orr vagy fülek?
Mesterkozmetikusok rengeteg eljárást ismernek amikkel az arcbőrt helyre tudják tenni.Plasztikai sebész pedig lefarag a nagy orrból vagy fülből.Esetleg mellplasztikával nagyobb melleket varázsol.
Hullafehér a bőröd?
Menj strandra napozni vagy szoláriumba.
Férfiasan,igénytelenül öltözködsz?Esetleg büdös vagy?
Kövesd a női divatot,próbálj szexibb rucikat vásárolni,hordani.És vegyél egy kellemes illatú női parfűmöt.
Minden problémára van megoldás,csak meg kell keresni.És akkor neked is lehet talán olyan csomagolásod hogy elkelsz a húspiacon egy olyan vásárlónak aki a te igényeidnek is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!