Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem akarom férjhez...

Soha nem akarom férjhez menni, sem gyerekeket, hogy tekintetek az ilyen enberekre?

Figyelt kérdés
Most dolgozom, mellette főiskola. Ha befejetem, szeretnék egy ujabb főiskolát beírni, tudom is már, hogy mit. Mellette van mg egy hobbym is, amire szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni. Igy a családi élet nem fog beleférni... Őszintén szólva nem is nagyon akarok.
2011. szept. 6. 13:24
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
69%

*Lesz egy szép karrierem, csomó baráttal... Igy képzeltem.

Csak egyet nem tudsz: a "csomó barát" férjhez megy, megnősül, gyereket vállal, és az életükben nem lesz helyed. A szép karrier meg bedarál. Ha főnök leszel, a rád nehezedő felelősségtől készülsz ki, ha nem leszel főnök, akkor a felelősségtől kikészült főnöködtől.

Az önbizalomhiányod pedig meg fog gátolni a "szép karrierben" is.

Nem lehet, hogy azért nem elég jó neked senki, mert annyira félsz a csalódástól, hogy inkább bele sem mész a kapcsolatokba?

20 évesen ez még nem baj, és a gondolkodásmódod sem baj. Ha 35 évesen is így fogod gondolni, az a te dolgod, de annyira érdekel, mit gondolnak rólad az emberek (az önbizalomhiányos embereket szokta érdelni), akkor jó ha tudod, hogy sajnálni és szánakozni fognak, hogy nem kellettél senkinek és hogy boldogtalan, bogaras vénlány lettél.

2011. szept. 6. 13:49
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen ezzel semmi baj. Majd egyszer, talán úgy érzed, itt az ideje a gyereknek, családnak, pasinak. Ha meg nem, akkor nem. Ettől se több, se kevesebb nem leszel.
2011. szept. 6. 13:50
 23/49 anonim ***** válasza:
84%

sztem itt már más problémák vannak..

nem az, h nem akarsz gyereket..

Te elkönyvelted magadban, h nem vagy szép, ergo nem lesz senkid.. ezért majd a tanulásba és később a munkába menekülsz

2011. szept. 6. 13:51
 24/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ömbizalomhiányos, csak tökéletlen. Nem voltam elég jó, annak, aki nekem tetszett, mert nem nézek ki elég jól. Ő tipikus szépfiú, de emigy nagyon rendes.. Én megértem, ő is emberből van, ő is szereti a szépet. Szóval a belsőm bejött neki, csak a "csomagolás" nem.
2011. szept. 6. 13:59
 25/49 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen hölgy az ideális partnere az olyan férfiaknak, akik nem szeretnének elköteleződni, csak szórakozni és szexelni kell nekik a nő, de ők maguk is vagy karrieristák vagy egyszerűen nem akarnak családot, inkább agglegény/szingli életre vágynak, de jól jön egy barátnő.

Nincs ezzel baj, ha olyan emberrel létesít kapcsolatot, akivel ugyanazok a célok és a motivációk.

2011. szept. 6. 14:03
 26/49 anonim ***** válasza:
82%

ÉN IS AZT MONDTAM, HOGY SOHA! :)

Most van egy 18 hónapos fiam és egy Párom akit imádok!

Utáltam a gyerekeket és a gondolattól is irtóztam, hogy valami nagyot ki kell préselni "onnan"...

Igazság szerint imádom a fiamat az Ő sírása nem zavar ha földhöz veri magát az sem érdekel... De amikor játszóházban vagyunk idegesítenek a gyerekek változatlanul!

Azért mert nekem van nem kell az összeset imádni!

Félre téve az én dolgom! Ha nem akarsz gyereket társat, családot stb... hobbydnak akarsz élni előfordul, biztos nem Te leszel az első! Nem kötelező gyereket szülnöd mert előtted sok millióan már megtették! De viszont nézd meg hogy hányan hódolnak a hobbijuknak (ami esetleg a munkájuk is lesz) és igazgatják közben a családjukat és 100%ban helyt állnak mindenhol! (nem csak a celeb anyák hanem a környezetünkben)

27/49 A kérdező kommentje:

"Nem lehet, hogy azért nem elég jó neked senki, mert annyira félsz a csalódástól, hogy inkább bele sem mész a kapcsolatokba?"

Ebben lehet valami.

28/49 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, hogy ezt megosztottad! Ez segített..
2011. szept. 6. 14:05
 29/49 anonim ***** válasza:
11%
Babám téged hogyan vettek fel Főiskolára?Mert a helyesírásod egyes!
2011. szept. 6. 14:15
 30/49 anonim ***** válasza:
86%

Nos, ha te ezzel a felfogásoddal teljesen ki lennél békülve, mert valóban így akarnád élni az életed, nem tetted volna fel a kérdést...

Hanem valami csalódás, vagy akármilyen ok hatására te ezt kitaláltad magadnak és úgy harsogod a világ felé, hogy mennyire tetszik neked...

Nem minket csapsz be...

(Ismétlem: vannak, akik tényleg így akarnak élni, de ők nem is hirdetik, letojják más véleményét.

2011. szept. 6. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!