Hogyan adhatnék neki önbizalmat? Egy csődtömegnek érzi magát a párom (29F)
Szombat óta azt hallgatom tőle, hogy jobbat érdemlek nála...azzal indokolja, hogy nincs saját lakása, se jogsi, se autó és épphogy megél a fizujából. És van egy kisfia az előző kapcsolatából. A külsejével sincs megelégedve, pedig szerintem jó pasi. (Több nő is bepróbálkozott nála, azt hittem hogy ettől megnő az önbizalma)
Az exemnek van saját lakása, autója és majdnem dupla annyit keres. Engem ez nem érdekel, de a párom állandóan azt mondja, hogy menjek vissza az exemhez, mert mellette jobb életem lehetne.
Szerintetek? :S
Jaj nehogy hallgass azokra akik azt találták ki, biztos szakítani akar.
Ismeretlenül könnyű tanácsokat osztogatni.
Én csak leírom a saját példám.
Hosszú idő óta nem találok munkát, férjem kevés keresetéből élünk és bizony nekem is vannak depressziós időszakaim amikor rám tör a feleslegesség érzete, ilyenkor én is a fejéhez vágom, hogy keressen egy másik nőt akinek van munkája, aki képes gyereket szülni neki ( mert eddig nem jött össze a baba ).
Persze ezeket nem gondolom komolyan, de abban a borús hangulatban ez jön ki belőlem.
Légy türelemmel, egy férfi büszkeségét még jobban sérti, ha keveset keres, pláne, ha van összehasonlítási alapja még akkor is, ha tudja, eszed ágában sincs visszamenni az exhez.
Adj neki törődést és mutasd, hogy a te szemedben ő a legcsodálatosabb férfi.
Mert az emberi érték nem pénztárcafüggő.
Mikor kivagyok idegileg a pénztelenség miatt,mert küszködünk és az álmaink darabokra hullanak szét,akkor nekem is megfordul a fejemben hogy miért nem maradt az exével,soha nem kellet volna dolgoznia,nem lenne problémája miből fizetjük ki a villanyt.
ha mondom neki(nagyon ritkán)az a válasza hogy azért nem maradt vele mert nem szerette,majd közösen elleszünk valahogy és együtt örülünk majd ha sikerül valami a terveinkből.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!