Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnék neki önbizalma...

Hogyan adhatnék neki önbizalmat? Egy csődtömegnek érzi magát a párom (29F)

Figyelt kérdés

Szombat óta azt hallgatom tőle, hogy jobbat érdemlek nála...azzal indokolja, hogy nincs saját lakása, se jogsi, se autó és épphogy megél a fizujából. És van egy kisfia az előző kapcsolatából. A külsejével sincs megelégedve, pedig szerintem jó pasi. (Több nő is bepróbálkozott nála, azt hittem hogy ettől megnő az önbizalma)

Az exemnek van saját lakása, autója és majdnem dupla annyit keres. Engem ez nem érdekel, de a párom állandóan azt mondja, hogy menjek vissza az exemhez, mert mellette jobb életem lehetne.

Szerintetek? :S

2011. szept. 6. 11:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

1. ÖN-bizalom. A szóban is benne van, hogy magából kell fakadnia. Ha belőled táplálkozik, az már nem önbizalom.

2. Viszont: amit írtál, nem önbizalmi kérdés, bármennyire szeretnénk ezt hinni, mi nők. Ez tipikus szakítós duma. Úgy álcázva, hogy még te sajnáld őt.

2011. szept. 6. 11:57
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

Továbbra is maradj vele és szeresd nagyon. Viszont ha úgy érzed mindez mindhiába, mert továbbra is csak siránkozik, h az exed így úgy, akkor hagyd a pics-be, had nyalogassa a sebeit magának!

29F

2011. szept. 6. 11:57
 3/23 A kérdező kommentje:
Ha szakítani akarna, kimondaná kerek-perec. Tudom.
2011. szept. 6. 11:58
 4/23 anonim ***** válasza:
56%

én ffi vagyok, az első válaszolónak van igaza! Végre valaki, aki lát is, nem csak néz.

Elég fatökű a fazon, ha így szakít. Nemhogy megmondaná inkább, h ez van, ebből gazdálkodj, nem nyerte meg a sárga hangszórót.

2011. szept. 6. 11:59
 5/23 anonim ***** válasza:
76%
Eléggé furcsa, hogy igy gondolkozik. Valamit érezhet, ami belõled fakad irànta. Ezt nem értem mi vagy te, hogy csak ùgy menj vissza az exedhez? Miatta hagytad el az exedet?
2011. szept. 6. 12:01
 6/23 A kérdező kommentje:
Azért hagytam el az exemet, mert részegen meg akart verni. Előtte kaptam pofonokat tőle. de hülye voltam hogy nem hagytam ott az első után.
2011. szept. 6. 12:03
 7/23 anonim ***** válasza:
Elég furcsa a pasid, talàn igy akar téged emlékeztetni a fàjó pillanatokra. Mondd neki, hogy OK se te nem kellesz és az exed màr rég törölve van, minek emlegeti.Keresi a kifogàsokat és valóban szakitós duma az egész.
2011. szept. 6. 12:07
 8/23 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondja meg hogy vége?
2011. szept. 6. 12:09
 9/23 anonim ***** válasza:

De ez most hogy jött? Mert egyik percről a másikra nem érzi így magát az ember...ezeket a dolgokat az exxel kapcsolatban eddig is tudta nem? Akkor hh most jött elő belőle?

De tudod...amikor olvastam a szöveged valahol igazat adtam a barátodnak...merthát, figyelj...majdnem 30 éves, felnőtt férfi...se autó se jogsi se lakás...ennyi idősen semmit nem tud felmutatni...pedig már igencsak illenék...így én is depis lennék. Közös családot terveztek? Mert ahhoz azért alapok kellenek.

2011. szept. 6. 12:09
 10/23 anonim ***** válasza:
És akkor az exed mellett lenne jó életed,azok után,hogy részegen meg akart verni...elég érdekesen gondolkodik a barátok.tipikus önsajnáló.mellette sem lesz pont emiatt könnyű életed.Vele sem maradnék,ha küld vissza az exhez..Azért ez milyen már,főleg,hogy biztosan tudja mert gondolom elmondtad neki,hogy miért szakítottatok..Lehet,hogy bejött neki valamelyik bepróbálkozós csaj és útban vagy már neki és ahelyett,hogy megmondaná,inkább rendez egy kis önsajnáltató szakkört és még te fogod rosszul érezni magad..
2011. szept. 6. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!