Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belebetegszem ebbe az érzésbe....

Belebetegszem ebbe az érzésbe. Túl leszek ezen valaha?

Figyelt kérdés

Először is köszi, hogy idekattintottatok.

A helyzet a következő:

30 éves nő vagyok, a férjem 31. Van egy öccse a neve most legyen Ákos, 25 éves. Ákos még a gimnáziumi évei alatt ismerte meg a jelenlegi barátnőjét. Legyen a neve Anita.

Részletek nélkül írom: a férjem megcsalt Anitával. Ennek már pár éve. Nem lebuktak, hanem ő vallotta be. Se előtte, se utána nem lépett félre, nagyon jó férj, és apa. A gyerek miatt bocsátottam meg, de azóta tényleg helyre jöttünk.

Ákos semmiről nem tud. A gondom az, hogy belehalok akárhányszor összejövünk náluk, vagy nálunk. (Szülinap, névnap, stb.) Mosolygok, de belül őrjöngök, hogy egy helységben van Anita a férjemmel. Hogy óhatatlanul is szólniuk kell egymáshoz, vagy találkozáskor puszi-puszi.

Holnap lesz Ákos és Anita eljegyzése. Gondolom Anita gyönyörű lesz, bár ő alapban is az. Labdába sem rúghatok mellette. Annyira fáj már most, hogy fizikailag belebetegszek. Már érzem, hogy hőemelkedésem van.

Annyira gyűlölöm. Neki nem bocsátottam meg. De az a szörnyű, hogy mások előtt mosolyognom kell rá, mert csak mi hárman tudjuk a megcsalást.

Mit tegyek, hogy túllépjek?

Köszi, ha tudtok érdemben segíteni.

Szép estét!

Kata

2011. aug. 29. 22:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

tényleg az öccset nem kellene palinak nézni...

milyen igaz kedves előző, amit írt!!!

voltaképp anita és a férjed téged vett rá a titoktartásra aljas módon, szinte a te lelkeden szárad az ő gusztustalanságuk!

te szenvedsz helyettük is!

ők meg röhögnek a markukba

nekik jóhogy ez a felállás a jó!

2011. szept. 2. 13:38
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
13:34 vagyok és azt elfelejtettem írni még,hogy Anitának már rég repülnie kellett volna!!!Akár titokban is,lépjen le ő és szégyelje magát!Persze benne van,hogy elmondja az igazat,de akkor is így a helyes.Te nem leszel többet beteg,nem érzed szarul magad a családi ebédeken.Persze férjed ugyan annyira hibás,nem csak Anitát hozom ki bűnbaknak,de ha te megbocsájtottál,akkor férjed marad,Anita megy.
2011. szept. 2. 14:07
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, hogy az a lehetőség miért nem játszik, hogy te kihagyod ezeket a családi eseményeket? Vagyis a többségét... Mondjuk karácsonyt, húsvétot nem, de egy eljegyzést, ami hazugságon alapul, a menyasszony, a testvére és te is tudjátok, hát én tuti el se mennék, rosszul érezném magam.. Persze jogod nincs beleavatkozni az ő életükbe, de szerintem jó képet se kell vágnod hozzá.

Nehogy azt hidd, hogy ezeket a lelki problémákat letudod egy napos lázzal, aztán minden rendben. Ezek az életen át elfojtott érzések vezetnek az igazán súlyos, halálos betegségekhez. Úgyhogy én mindenképp leredukálnám a találkozások számát Anitával.

2011. szept. 2. 14:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen bele fogsz betegedni ebbe az érzésbe!!!!!

Ha eddig nem tudtad túltenni magad rajta akkor később sem fogod.A szervezeted mindig jelez,hisz fizikailag rosszul leszel a kellemetlen események előtt.Mit gondolsz meddig mehet ez így?Mire számítasz?Mitől változna ez meg?

Nem szabad ám sokáig semmibe venni a tested jelzéseit.Fiatal vagy még nem gondolsz rá,de hidd el,hogy évek alatt a visszafolytott harag felemészt.

Tisztázd a helyzetet,miért Te falazol annak a két sunyilónak?Miért Te betegszel bele?

És az öcsikével szembeni korrektség jegyében,talán tudnia kell,hogy ki az a nő aki most eljegyzett.

Tudod"cinkos aki néma"

2011. szept. 2. 14:26
 25/30 anonim ***** válasza:
Én beszélnék az Anitával,hogy kicsit kedveskedjen,ajnározzon és igy tuti jobban érezném magam,már csak a tudattól is hogy bármikor tönkre tehetem az életét.
2011. szept. 2. 14:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
En nem voltam meg ilyen helyzetbe, ugyhogy nemigen tudok tanacsot adni. Azt el szeretnem mondani, hogy bar sok ilyen tortenetet olvasok itt is, es latok/ hallok a kozvetlen kornyezetembe is, de minden egyes alkalommal valosaggal felhaboritonak tartom, hogy az emberek nem tudnak (nem akarnak??) becsuletesen es oszinten elni, pedig ez a legegyszerubb. Miert kell becsapni es fajdalmat okozni masoknak?? Egyszeruen nem ertem. Kedves kerdezo, en a helyedben beszelgetnek egy kicsit ezzel a novel," mint no a novel", mindenkepp elmondanam neki a velemenyem, de nem ra haragudnek, legalabbis elsosorban nem ra, mert o nem engem bantott meg, hanem a sogoromat, ez az o dolguk. Neked kizarolag a ferjeddel van dolgod, ha ugy dontottel, hogy megbocsatasz, akkor viselned kell a kovetkezmenyeket is, megpedig eppen az ilyen csaladi osszejovetelekkor fellep(het)o feszultsegeket. De nem ertem, hogyan tudod meg mindig szeretni...
2011. szept. 2. 14:50
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Végigolvastam a hsz-okat, és mindenkinek megvan a maga igaza. Pár dologra térnék ki:

Ákosról nem akarom azt hazudni, hogy lefeküdt velem, mert ez rajtam nem segít, és ő totál ártatlan az egészben. (Anyósék is kilennének.) Attól nem leszek előrébb, hogy engem is ribinek tartanak.

Ákosnak azért nem szólok, hogy milyen Anita, mert engem nem érdekel az ő kapcsolatuk. Ha szétmennek, akkor ne miattam. Tudom, bűnösök közt cinkos, aki néma, de ha elmondom, akkor azontúl, hogy ők szétmennek, engem is elhagy a férjem.

Nem csak a gyerek miatt bocsátottam meg, hanem magam miatt is.

Az az érzésem, hogy marad ez a patt helyzet, és csak annyit tehetek, hogy minden családi összeröff után nyalogatom a sebeimet.

2011. szept. 2. 15:09
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem ertem mitol vagy olyan biztos abban hogy elhagy a ferjed..., miert nem kerdezel ra, hogy mit szolna ha elmondanad az igazat Akosnak? szerintem tobbet ersz annal, mintsem felaldozd magad es sajat egeszsegedet egy olyan miatt mint anita, a hallgatas ebben az esetben nem arany, helyedben meg akkor elmondtam volna neki amikor kiderult az egesz, megertlek abban hogy nincs onbizalmad, de gondolj arra, hogy a ferjed ha nem szeretne teged igazan nem is bantotta volna a dolog es mai napig hallgatna vele, igy fel a fejjel a ferjed teged szeret es nem hagyna ez miatt el teged az biztos..., marmint az en velemenyem miatt.
2011. szept. 2. 15:29
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Már meg ne sértődj, de rólad ez az egy szó jut eszembe: mártír. Megértem, ez a te életed, azt csinálsz amit akarsz, viszont belegondoltál már abba hogy mégis mit művelsz magaddal? Megértem hogy szereted a férjed, de szerinted az normális hogy inkább beleőrülsz ebbe az egészbe, mert ha "kiborítod a bilit" akkor a férjed elhagy? Miért kellene neki elhagyni? Azért, mert te, a szemét nem bírtad ezt tovább? Még te legyél az aljas, mindezek után? Ezért képes lenne elhagyni, még neki állna feljebb? Tehát a te szemedben a kitálalás a férjed elvesztését jelenti, hát ez olyan, mintha nagyon komolyan megzsaroltak volna... ha tálalsz, elhagylak. Megéri a sok betegség és lelki gyötrelem egy ilyen férfinak nevezett gerinctelen alak miatt? Mindenki érdekét figyelembe veszed, csak a sajátodat nem, és ezt tudja Anita is és a férjed is, így ők biztos boldogan élik mindennapjaikat amíg te szenvedsz. És ez szerinted a gyereknek is jó.... Ébresztő! szeresd magad annyira, hogy meg merj szabadulni ezektől, vagy ha magadat nem is, legalább a gyereket szeresd ennyire!

2011. szept. 2. 15:41
 30/30 anonim ***** válasza:

"azontúl, hogy ők szétmennek, engem is elhagy a férjem. "

nehogy azt hidd!

a férjed inkább gerinctelenül félrekef*él, minthogy elhagyjon...

2011. szept. 3. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!