A másik dolog a nőket ezért lek*rvázzuk,de a pasikat akik csalnak férlekefélnek őket még sajnálni is kell hogy hát szegénykék nem kapják meg otthon,de ha egy nő akar szexet,és elhanyagolják stb,akkor kusitson,mert nő,neki nincs joga kivánni,és k ha vágyai vannak és élvezi a szexet,ezt a felfogást kéne megváltoztatni.Talán Nem lenne ennyi pocsolya kapcsolat.
2011. aug. 29. 15:56
32/36 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog hogy a pasik meg félrekúrnak terhesség alatt, meg mikor picibaba van a háznál "mert nem kapnak elég figyelmet" mindenképp gusztustalan a félrelépés akár terhes akár nem.
2011. aug. 29. 17:48
33/36 anonim válasza:
Én elég szabadelvű vagyok sztem, de ez nagyon undorító.
Az h külön a férjével terhesen csinálja az még oké.
Ha megcsalja a férjét azt is el tudom még képzelni.
De hogy terhesen egy másik pasival úgy h közben férje van ráadásul egy ilyen helyen hát ez tényleg k*rva de talán még annak is rossz. Ez most felháborított pedig az nehéz hasonló témában..
A legalja...
2011. aug. 29. 18:26
34/36 anonim válasza:
A férfi munkatársad is legalább annyira undorító, mint a kefélőpartnere.
2011. aug. 30. 23:28
35/36 anonim válasza:
Elég szánalmas az is, aki védeni akarja, mert biztos csalja a férje vagy mit tudom én. Erre a kommunikáció a megoldás, nem a félrekefélés. És ez férfiakra és nőkre is ugyanúgy vonatkozik. Gerinctelen, ocsmány dolog mással összefeküdni, ha van párkapcsolatod. Ha nem működik valami, ki kell nyitni a kis szádat (nem csak nyalásra jó ám), és elmondanod a párodnak, hogy mi a gond. Annyira elszomorító, hogy ma már a párkapcsolatokban nincs ilyen, és inkább összevissza csalják egymást az emberek, ráadásul még van pofájuk mentségként felhasználni azt, hogy a párkapcsolatuk problémás.
2011. aug. 31. 07:50
36/36 anonim válasza:
Számomra nem elképzelhetetlen, hogy a baba a kollégától van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!