Ez mennyire jellemzo a terhes nokre? Ugye csak valami vicc?
Tegnap egyik kollegina, aki terhes, lebukott elottem, h egy masik munkatarsammal kef.el.
Persze magyarazkodott, h csak azert, mert miota terhes megvaltozott a hormonhaztartasa es amit ad neki a ferje az nem eleg.
Az igazsag az, h eddig is hallottam mar ilyenrol, de nem foglalkoztatott, ez viszont most igy kibuktatott, pedig pasi vagyok.
Hogy lehet valaki ennyire, h nagy pocak mar meg minden es akkor masokkal fekszik ossze?
Undorító.
Nem , ne hidd el, hogy a hormonok. A hormonok okozhatnak kívánósságot, okozhatnak bármit, de helyettünk nem döntenek.Aki nem a saját döntését nézve cselekszik, annak pszichiátriai gondjai vannak.
Végül is kívánhatja jobban is többet is a sexet..csak nem kifogás arra, hogy mással.... elég undorító dolognak tartom. valakitől gyereket vár és úgy csalja a férjét/élettársát/pasiját...
Undorító.....
Ez a válasz 77%-ban hasznosnak tűnik
mEGINT MI A BAJOTOK?
van két lányom és most is terhes vagyok a fiammal
eddig még nem tapasztaltam ilyet
tény,hogy ilyenkor a hormonok mindent összezavarnak,de ez azért túlzás
szerintem terhesség előtt is kúrt az a nő mindenkivel!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!