Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly vagy vicc, avagy mit szeretne ezzel?
A párommal 3 honapja vagyok, azota folyamatossan megkérdezgeti hogy hozzá megyek e? Én eddig nemet mondtam de most igent, csak most se gondolta komolyan.
A kérdés a következö: A komolytalan kérdések mögött lehet komoly érdeklödés? vagy miért csinálja ezt?
a nagyanyám anno 3hónap járás után ment hozzá a nagyapámhoz. 52 évvel ezelőtt ez még nem volt röhejes, mert az embereknek volt becsületük és tartásuk, és áltálában komolyan gondolták amit mondtak.
ma ez már elég szánalmas...
én is összeköltöztem a barátommal 1 hónap után, de hozzámenni min 10 év múlva szeretnék...
Kedves válaszolók!
1. Nem hiszem, hogy medkettönket ismernél ugy hogy ezt kimerd jeelenteni, de mindenki szerint össze illünk személyiségileg is.
2. A kérdésem nem az volt hogy mennyire röhejes, de nagyon szépen köszönöm a vélemény nyilvánításod.
3. Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél... Eddig a nemeket komolyan modtam neki és hozzá tettem hogy 2 év mulva kérdezze ha komoly, de most elvicceltem és nevetve válaszoltam hogy igen, erre kaptam a komoly fejes reakciot hogy mi lenne ha komolyan venném.
4,5. Ti is valóban mondtok némi elgondolkodtató dolgot, de én szeretném ha komolyan gondolná, mert ö az elsö normális pasim és ö az elsö akinek szivesen szülnék is gyereket. Szóval ha komolyan gondolná hozzá mennék.
Az én férjem 3 hét után kérte meg a kezemet, igent mondtam. Rögtön aznap megbeszéltük, mi legyen a dátum (szökőnap- február 29.), bejelentettük az önkormányzatnál, és az összejövéshez képest 7 hónapra össze is házasodtunk.
Azóta 10 hónapos bébink is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!