Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Komoly vagy vicc, avagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly vagy vicc, avagy mit szeretne ezzel?

Figyelt kérdés

A párommal 3 honapja vagyok, azota folyamatossan megkérdezgeti hogy hozzá megyek e? Én eddig nemet mondtam de most igent, csak most se gondolta komolyan.

A kérdés a következö: A komolytalan kérdések mögött lehet komoly érdeklödés? vagy miért csinálja ezt?

2009. okt. 24. 16:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodtan menj hozzá ,ti összeilletek.
2009. okt. 24. 16:37
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
3 hónap után tiszta röhej a kérdésed..
2009. okt. 24. 17:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Kissé infantilis (gyerekes) módon arra kíváncsi, hogy mennyire komolyak az érzésied vele kapcsolatban. A maga módján úgy okoskodik: ha erre a kérdésre igent mondasz, akkor biztosan szereted...
2009. okt. 24. 17:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is csináltam olyat fiatalabb koromban, hogy valamit nagyon akartam tudni de féltem megkérdezni akkor elvicceltem. És akkor végülis megtudtam amit akartam. De azért 3 hónap után én nem mennék hozzá senkihez.
2009. okt. 24. 17:26
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

a nagyanyám anno 3hónap járás után ment hozzá a nagyapámhoz. 52 évvel ezelőtt ez még nem volt röhejes, mert az embereknek volt becsületük és tartásuk, és áltálában komolyan gondolták amit mondtak.

ma ez már elég szánalmas...

én is összeköltöztem a barátommal 1 hónap után, de hozzámenni min 10 év múlva szeretnék...

2009. okt. 24. 17:55
 6/20 anonim válasza:
100%
ha még csak 3 hónapja vagytok eggyütt akkor szerintem nem komoly.mármint lehet, hogy azért csinálja mert szeret és nem bír magával...szerintem mond meg neki h egy fél év után majd visszatérhettek a dologra :))
2009. okt. 24. 18:02
 7/20 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

1. Nem hiszem, hogy medkettönket ismernél ugy hogy ezt kimerd jeelenteni, de mindenki szerint össze illünk személyiségileg is.

2. A kérdésem nem az volt hogy mennyire röhejes, de nagyon szépen köszönöm a vélemény nyilvánításod.

3. Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél... Eddig a nemeket komolyan modtam neki és hozzá tettem hogy 2 év mulva kérdezze ha komoly, de most elvicceltem és nevetve válaszoltam hogy igen, erre kaptam a komoly fejes reakciot hogy mi lenne ha komolyan venném.

4,5. Ti is valóban mondtok némi elgondolkodtató dolgot, de én szeretném ha komolyan gondolná, mert ö az elsö normális pasim és ö az elsö akinek szivesen szülnék is gyereket. Szóval ha komolyan gondolná hozzá mennék.

2009. okt. 24. 19:20
 8/20 anonim ***** válasza:
99%

Az én férjem 3 hét után kérte meg a kezemet, igent mondtam. Rögtön aznap megbeszéltük, mi legyen a dátum (szökőnap- február 29.), bejelentettük az önkormányzatnál, és az összejövéshez képest 7 hónapra össze is házasodtunk.

Azóta 10 hónapos bébink is van :)

2009. okt. 24. 21:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim 3 hónap ismerettség után házasodtak. Igaz, hogy csak egyszer kérdezte meg apám, hogy jön e hozzá feleségül az édesanyám. De komolyan gondolták, mert idén ünneplik az 54 házassági évfordulójukat. Tehát, minden lehetsége:)
2009. okt. 25. 13:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne járjon egyenlőre ezen a kérdésen az eszed. Vagy legalábbis ne komolyan. Játszadozhattok nyugodtan a kérdéssel, majd amikor a kapcsolatotok elér egy olyan szintet, akkor úgyis meg tudjátok ezt komolyan beszélni.
2009. okt. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!