Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Komoly vagy vicc, avagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly vagy vicc, avagy mit szeretne ezzel?

Figyelt kérdés

A párommal 3 honapja vagyok, azota folyamatossan megkérdezgeti hogy hozzá megyek e? Én eddig nemet mondtam de most igent, csak most se gondolta komolyan.

A kérdés a következö: A komolytalan kérdések mögött lehet komoly érdeklödés? vagy miért csinálja ezt?

2009. okt. 24. 16:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg nem vagy benne biztos, mikor viccel a barátod és mikor komoly, addig nem ismered őt eléggé. Ilyen esetben nem célszerű azon gondolkozni, hogy hozzámennél-e, vagy sem. Fontosabb, hogy alaposan megismerd. Beszélgess vele sokat, tudd meg, mik a tervei, vágyai, milyen természetű, mennyire család centrikus, megbízható-e, hogyan viselkedik, ha gond merül fel, vagy ha problémát kell megoldani, hogyan viszonyul a gyerekekhez stb, stb. Ezek alapján lehet csak igazán eldönteni, hogy szabad-e vele jövőt tervezni.
2009. okt. 27. 22:06
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Az én párom egy hét után kérte meg a kezem, és fél évre rá volt az esküvőnk. Idén ünnepeltük a második házassági évfordulónkat. Még mindig annyira, vagy még jobbanszeretjük egymást, mint akkor. Sok sikert nektek és sok boldogságot!
2009. okt. 28. 08:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg komolyan kérdezi, mert szeretné tudni hol áll a kapcsolatotok. Lehet, hogy csak pár év múlva szeretné tényleg megkérni a kezedet, de addig is szeretné tudni, hogy jó irányba haladtok-e.
2009. okt. 28. 09:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kérdezz rá hogy mit akar ezzel..3hónap az még nagyon kevésidő, bár tényleg valakiknél sikerül és életük végéig együtt lesznek stb..de nem kell erre alapozni...sztem kérdezd meg hogy mi a szándéka. :) és ne siessetek el semmit, akkor ki maradtok egy csomó mindenből. :)
2009. okt. 28. 10:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 hónapi ismeretség után kérte meg a kezemet a párom. Az 1 éves évfordulónkon már a felesége voltam. Azóta is együtt vagyunk és baba-projektezünk.

Kedves kérdező:

Tedd félre azokat a hozzászólásokat akik csak az észt osztották.

Te látod a párodon amikor kérdezi akár egy vigyorból vagy arckifejezésből , hogy poénkodik avagy sem.

Én még nem találkoztam olyan pasival aki csak úgy poénkodna ezzel a témával.

2009. okt. 28. 12:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Az a baj hogy a párom poker arcal bármit eltud mondani és meglepö komolyságot láttam legutobb az arcán és a szemében, de azonban 2 napra rá azt mondta hogy nem volt komoly, és szorakozik hogy komoly vagy nem... Én már arra is gondoltam hogy minden vicces kérdés mögött van egy komolyabb érdeklödési alap, különben mért kérdezné meg csak ugy. De az is lehet hogy fél hogy nemet mondanék, vagy hogy nem illik a stilusához mert elég vad fajta, vagy meggondolja magát valamiért. :( Nem értem
2009. okt. 28. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Komolytalan ember komolytalan kapcsolatban komolytalan kérdést tesz fel!
2009. okt. 28. 18:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Csak ö komoly ember, komoly kapcsolatba, de néha viccelödik!
2009. okt. 28. 18:11
 19/20 anonim ***** válasza:
55%

Hiába emeled még ki ezerszer a kérdést, szánalmas vagy..

Az első kommentedben válaszoltál: SENKI NEM ISMER titeket.

Ennyire kéne már egy férj??

2009. okt. 28. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:
ne haragudj már, nem tudom hányas vagy. De! Minden komoly kapcsolat azzal a pár hónappal, vagyis, ha úgy tetszik "komolytalanként" indul
2009. okt. 29. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!