Először bevallotta, hogy megcsalt, később pedig azt mondta, ez csak vicc volt. Ti elhinnétek?
tuti, hogy nem kamu. A lelkiismerete miatt bökte ki, de aztán megbánta, mert előretört a hazudós énje.
Mikor engem volt barátom megcsalt, mikor rákérdeztem spontán egyből rávágta, hogy igen, aztán következő pillanatban, hogy neeem, dehogyis... pedig sajnos de volt.
Főleg ha tetszik is neki, szerintem 99,99%
Mondjuk az érdekes reakció hogy nem beszéled le vele ezt a dolgot, hanem duzzogsz. Én akkor duzzogok, ha barátom pl. megígéri, hogy elmegyünk moziba, aztán kitalálja, hogy fáradt. Én nemtudom, hogy lehet ezt duzzogással elintézni. Gyakorlatilag most adtál neki engedélyt arra, hogy bármikor bármit megtegyen veled. mert nem balhézol, nincs következménye, max. fél napig duráczol..
Nálam is simán megcsalás egy csók....ez szerintem nem is kérdés.. ez kb, olyan mintha mondjuk egy nő, aztmondaná a párjának, nem csaltalak meg csak lepippantottam...
Mindeképp beszéld meg vele, de félek hogy sajnos te még tapasztalatlan vagy ehhez és simán át fog verni, és belehazudik a képedbe, mert te meg szereted.
Légy résen. Remélem kiderül az igazi igzaság és helyensen döntesz majd.
Második válaszoló
Te ismered jobban, te tudhatod inkább, hogyvalóban viccelt-e. Ha nem viccelt, de látod rajta, hogy megbánta, és hogy nem lesz többet ilyen, akkor szerintem is bocsáss meg neki. Egyébként elképzelhető, hogy tényleg csak a reakciódra volt kíváncsi, néha én is csinálok ilyeneket, igaz nem ugyanebben a témában.
Majd írj, hogy mi lett, remélem minden rendben:)
Így van, ha szereti egymást két ember nem megy félre.
Sajnos ez annak a jele, hogy ő nem alkalmas egy kapcsolatra, mert csapodár,neki jó hogy vagy te, mert mindig kéznél vagy, ő meg közben ide dugja, oda dugja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!