Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire jellemzo a terhes...

Ez mennyire jellemzo a terhes nokre? Ugye csak valami vicc?

Figyelt kérdés

Tegnap egyik kollegina, aki terhes, lebukott elottem, h egy masik munkatarsammal kef.el.

Persze magyarazkodott, h csak azert, mert miota terhes megvaltozott a hormonhaztartasa es amit ad neki a ferje az nem eleg.

Az igazsag az, h eddig is hallottam mar ilyenrol, de nem foglalkoztatott, ez viszont most igy kibuktatott, pedig pasi vagyok.

Hogy lehet valaki ennyire, h nagy pocak mar meg minden es akkor masokkal fekszik ossze?

2011. aug. 29. 13:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
Vegyük bele, hogy nem tudjuk, a férje nem undorodik-e tőle, és ezért önbizalomhiányból eredően próbál bizonyítani máshol. Lehet, hogy a hormonok is bejátszanak, de körül kéne nézni a férj háza táján is szerintem....
2011. aug. 29. 14:31
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:31

De a kérdezőnek azt mondta, hogy nem elég az amit férje ad! Tehát valami csak van, csak a nőnek nem elég!

2011. aug. 29. 14:33
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak annyit tudok mondani hogy pfeeeejj az ilyen emberrel nem is tudom mit kellene csinálni,gusztustalan ennyi.Aki azt írja hogy a férj háza tájékán is körbe kell nézni az nem egyenlő azzal hogy félre keffentünk terhesen ha úgy tartja kedvünk....

Szerintem ennél gusztustalanabb dolog nincs a földön,egy sima félre lépés még ok,vagy is az sem,na de terhesen????

Jééézus beteg nagyon!!

Még hogy a férfiak szemetek!!Akkor ez mi???

2011. aug. 29. 14:35
 24/36 anonim ***** válasza:
64%
Miért, honnan tudjátok, hogy a férje nem csalja meg?
2011. aug. 29. 14:41
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:41

Kérdezhetném én is!Miért te miből gondolod hogy a férje meg csalja???Ja igen mert minden férfi egy szemét és félre kefél....elnézést

2011. aug. 29. 14:43
 26/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegyik, de általában elég nagy gondok vannak, ha iyet csinál egy terhes nő. Sajnos elég sok kismamával találkztam, akiknek a férjük ilyet csinált. Ez persze mindkét féltől ugyanolyan görénység, csak valamiért a férfinél általában bocsánatosnak tekintik (megrökönyödés se szokott lenni annyira).
2011. aug. 29. 14:48
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanakkora marhaság, mint mikor egy férfi azt állítja azért csalja a párját, mert "ő férfi, és a génjeiben van a vadászösztön". Ugyan már!

Emberek vagyunk, ha valaki akar tud uralkodni a túltengő hormonjain! Max. otthon lestrapálja apát! De a hormonok miatt nem kell az első kóbor fütyit berántani a függöny mögé!

2011. aug. 29. 14:53
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor terhes voltam, nem kívántam a szexet, de mint egy kisinas minden nap teljesítettem az ágyban. Csak pocim lett, mindenki mondta, hogy milyen bombázó vagyok így is. A férjem így is
2011. aug. 29. 14:55
 29/36 anonim ***** válasza:
megcsalt. Szóval nem tudom mi az összefüggés.
2011. aug. 29. 14:56
 30/36 anonim ***** válasza:

hormonok hülyeség,van vibrátor, én is azt használom ha párom nincs velem,külföldön dolgozik.Ez a csaj csak b*szni akart egyet,de nem a hormonjai miatt,hanem mert már nem jó a másikkal,de akkor kikell lépni,gyerek ide vagy oda,ki kell lépni neem szeretőzni,és nem lebabázni a szar kapcsolatba,mert még szarabb lesz a jó kapcsolatot is megvislei egy ekkora teher,a gyerek nem párterápia,ezek után apaságit csináltatnék apuka helyébe...

29N

2011. aug. 29. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!