Ez mennyire jellemzo a terhes nokre? Ugye csak valami vicc?
Tegnap egyik kollegina, aki terhes, lebukott elottem, h egy masik munkatarsammal kef.el.
Persze magyarazkodott, h csak azert, mert miota terhes megvaltozott a hormonhaztartasa es amit ad neki a ferje az nem eleg.
Az igazsag az, h eddig is hallottam mar ilyenrol, de nem foglalkoztatott, ez viszont most igy kibuktatott, pedig pasi vagyok.
Hogy lehet valaki ennyire, h nagy pocak mar meg minden es akkor masokkal fekszik ossze?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:31
De a kérdezőnek azt mondta, hogy nem elég az amit férje ad! Tehát valami csak van, csak a nőnek nem elég!
Erre csak annyit tudok mondani hogy pfeeeejj az ilyen emberrel nem is tudom mit kellene csinálni,gusztustalan ennyi.Aki azt írja hogy a férj háza tájékán is körbe kell nézni az nem egyenlő azzal hogy félre keffentünk terhesen ha úgy tartja kedvünk....
Szerintem ennél gusztustalanabb dolog nincs a földön,egy sima félre lépés még ok,vagy is az sem,na de terhesen????
Jééézus beteg nagyon!!
Még hogy a férfiak szemetek!!Akkor ez mi???
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:41
Kérdezhetném én is!Miért te miből gondolod hogy a férje meg csalja???Ja igen mert minden férfi egy szemét és félre kefél....elnézést
Ez ugyanakkora marhaság, mint mikor egy férfi azt állítja azért csalja a párját, mert "ő férfi, és a génjeiben van a vadászösztön". Ugyan már!
Emberek vagyunk, ha valaki akar tud uralkodni a túltengő hormonjain! Max. otthon lestrapálja apát! De a hormonok miatt nem kell az első kóbor fütyit berántani a függöny mögé!
hormonok hülyeség,van vibrátor, én is azt használom ha párom nincs velem,külföldön dolgozik.Ez a csaj csak b*szni akart egyet,de nem a hormonjai miatt,hanem mert már nem jó a másikkal,de akkor kikell lépni,gyerek ide vagy oda,ki kell lépni neem szeretőzni,és nem lebabázni a szar kapcsolatba,mert még szarabb lesz a jó kapcsolatot is megvislei egy ekkora teher,a gyerek nem párterápia,ezek után apaságit csináltatnék apuka helyébe...
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!