Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire jellemzo a terhes...

Ez mennyire jellemzo a terhes nokre? Ugye csak valami vicc?

Figyelt kérdés

Tegnap egyik kollegina, aki terhes, lebukott elottem, h egy masik munkatarsammal kef.el.

Persze magyarazkodott, h csak azert, mert miota terhes megvaltozott a hormonhaztartasa es amit ad neki a ferje az nem eleg.

Az igazsag az, h eddig is hallottam mar ilyenrol, de nem foglalkoztatott, ez viszont most igy kibuktatott, pedig pasi vagyok.

Hogy lehet valaki ennyire, h nagy pocak mar meg minden es akkor masokkal fekszik ossze?

2011. aug. 29. 13:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

A szex az "jogos" de a megcsalást a hormonok mögé bujtatni gusztustalan!

Ott akkor már eddig sem stimmelt a szex és nem csak most nem tudja megadni a párja neki azt ami kell!

Nekem is volt olyan hogy alig vártam, hogy párom hazaérjen és az ajtóban tepertem le mert annyira kívántam Őt... De nem mást!!!

2011. aug. 29. 13:59
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen van egy időszak, de akkor is a páromra voltam rá gerjedve. De az a pasi is extra perverz lehet, hogyha úgy rámászik egy terhes nőre, hogy a gyerek nem az övé, vagy talán a nő azt se tudja kié?
2011. aug. 29. 14:02
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Terhes nő lehet hisztis, kivánós, aluszékony, fáradékony,türelmetlen, meg mit tudom én mi még. Igen, a szexet is kivánhatja jobban. De mivel gondolkodó lények vagyunk, és nem ösztönlények, igy meg tudjuk addig állni, amig a férjünk kartávolságban, vagy még annál is közelebb kerül.
2011. aug. 29. 14:02
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Terhességem alatt én is sokkal jobban kívántam a szexet és olyan is volt, hogy az "étvágyam" meghaladta a férjemét, de soha meg sem fordult a fejemben, hogy ezért leteperjem az egyik munkatársamat. A kollegina egy jó nagy k****. Remélem a gyerek legalább a férjétől van...

2011. aug. 29. 14:04
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is undorító. Ehhez kell gyomor rendesen. A férje gyermekét hordja a szíve alatt (bár ezek után ki tudja) és másnál keresi a kielégülést. Előtte sem lehetett különb, de azért jó esetben a könnyű vérű nő is megváltozik ilyenkor és a család válik fontossá. Nem is értem.
2011. aug. 29. 14:05
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
Elég szánalmas kifogás. Sajnálom előre a kisbabát, hogy egy rib@nc az anyja :(
2011. aug. 29. 14:06
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Voltam terhes, és jobban kívántam a szexet, de a párommal éltem ki ilyen vágyaimat, és eszemben sem jutott, hogy mással vagy másokkal összefeküdjek, csak azért mert éppen annyira "megőrültem" egy szeretkezésért vagy szexért. 29N
2011. aug. 29. 14:08
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem régebbtől viszonyuk van,csak ezt találta ki gyorsan...kétszer voltam terhes,és igaz hogy sokkal jobban kivántam a szexet,de a gyerekem apjával. Szerintem még ha szét is mentünk volna sem feküdtem volna le senki mással a taerhesség alatt,akármennyire is kivánom,nekem az olyan nagyon hülye érzés lett volna hogy az ő gyereke van ott,más meg oda...na érted:-)
2011. aug. 29. 14:09
 19/36 anonim ***** válasza:
17%

Miért kell valakit ezért leqrvázni? Ő Egy kaszanova lány vagy Don huanita vagy esetleg nadrágvadász:D

A qrva pénzért szexel. A fehérmájú az betegesen keresi a kielégülést.

ez a nő terhesen szexelt egy másik férfivel. Elég bizarr mert a nők nagypocakos terhesen nem szeretnek szexelni. Biztosan azért mert AZT A FÉRFIT SZERETI VAGY a férje nem akar vele...hát vannak ilyen kaszanova nők! Vagy Don Huaniták....

2011. aug. 29. 14:17
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:17

13:59 vagyok!

Ez nem igaz szerintem, hogy a nők nagy hassal nem szeretik már! :)

Nekem sose volt olyan jó a szex mint terhesen! Meg itt ahogy olvasom a válaszokat is:D

Ezek szerint nem csak az én étvágyam nőtte túl a páromét hanem másé is! De azért mert egyik este én akartam volna Ő meg nem, mégsem mentem le pasit vadászni magamnak, hogy valaki d.gjon már meg! :D

Mikor terhes voltam párommal mindennap vagy minden másnap együtt voltunk volt hogy reggel este! Tehát én tényleg nagyon kívántam de nem mást!

2011. aug. 29. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!