Párom még annyira gyerek. Van ennek így jövője?
Te még meddig akarsz járni fősulira? egyelőre talán azért tartja elképzelhetetlennek az összeköltözést, mert nincs miből... Vagy úgy nem akar belevágni, hogy csak ő fizet mindent, mert neked nincs jövedelmed.
Az, hogy csak haverokkal akar menni nyaralni, nem feltétlen utal gyerekességre, lehet, hogy úgy kedvezményesebb is, és vannak, akik az ilyen csoportok nyaralást szeretik a jó társaság miatt. Te nyilván nem ilyen vagy, de attól még ő nem gyerekes.
És mert sokat játszik, szintén nem az, mert a legtöbb pasi imádja a számítógépes játékokat.
A kérdésedre pedig a válasz: igen, reménykedhetsz. Barátom is nagy nehezen, de rászánta magát a költözésre, szinte egyik napról a másikra gondolta meg magát. Szerintem várj a témával, míg aktuális lesz és lesz miből költözni, aztán sanyargasd vele.
az én párom egy-két vonásban hasonló.
igaz, mi szinte az elejétől együtt lakunk, van lakásom, így könnyebb is a dolog.
jó munkahelye van, a fizujára sem panaszkodhat.
igen, gyakran játszik lövöldözős hülyeségeket a gépen, és a haverokkal való nyaralás is előfordul. olyankor én nem megyek vele, megmondtam neki, hogy oké, menj velük, és ha lesz kedved, akkor kettesben is elmehetünk. :)
van remény, kérdés, h ráérsz-e, vagy szeretnél minél hamarabb egy komolyabb kapcsolatot.
én, mivel csak 30 körül szeretnék gyereket, így nem bánom, ha még egy kicsit kiéli magát. inkább most menjen a haverokkal, mintsem később, amikor már a családjával kéne foglalkoznia.
Későn érők a pasik, ez tény, de azért 24 évesen legyen már képes elmenni nyaralni kettesben a párjával...
Amúgy sokat változhat évek alatt, és biztos, hogy valamelyest benő majd a feje lágya, úgyhogy vagy türelem kell hozzá a részedről, vagy ha ez neked nem jó, akkor keress mást. Megannyi érett (nem idősebb) férfi szaladgál az utcákon, akinek nem csak a játék és a haverok fontosak.
Mondd meg neki, hogy ha továbbra is inkább xboxozik ahelyett, hogy normális életet élne, akkor inkább fejezzétek be a kapcsolatot. 26 évesen meg már tényleg ott lesz az ideje, hogy ne a szülein élősködjön... dolgozik amúgy?
egyébként úgy látom semmi áldozatkészség sincs benne, én nem akarnék együtt élni egy ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!