Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kihez forduljak?

Mit csináljak? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

az van hogy a nővérem egyfolytában fenyeget, ha nem csinálod meg ezt vagy azt akkor megverlek stb stb, már lassan 3 éve ez megy de hiába szólok anyuéknak nem hiszik el, a nővérem anyuék elött játsza a jókislányt

a nővérem 17 éves én 15 vagyok

2011. aug. 27. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mit kéne megtenned??? Egyébként meg sz@rd le. Mondd meg neki, hogy ha hozzád mer érni, olyan "halálomonvagyok" nagyjelenetet játszol el, hogy rohammentő jön érted, és el is fogod mondani, hogy miatta van minden panaszod.. Bántalmazásnál, hivatalból rendőrségi ügy lesz, szóval nem ártana, ha eszénél lenne, mert ha bántani mer, feljelented. Hiába nem nagykorú még, eljárás alá vonhatják.

Amúgy normális a tesód??

2011. aug. 27. 23:18
 12/20 A kérdező kommentje:
ne sértegess :S magyarok vagyunk
2011. aug. 27. 23:18
 13/20 A kérdező kommentje:
kétlem hogy normális lenne :S sose lehet nekem igazam mindíg csak ő az okos, engem leszar :S
2011. aug. 27. 23:19
 14/20 anonim válasza:
Próbáltad már megkérdezni tőle,hogy mégis mi baja van veled,amikor a testvére vagy..?
2011. aug. 27. 23:20
 15/20 A kérdező kommentje:
már gondolkodtam azon is hogy megölöm magam :S
2011. aug. 27. 23:20
 16/20 A kérdező kommentje:
1x próbáltam de az lett az eredmény hogy elkezdett velem kiabálni hogy hagyam már békén a hülyeségeimmel mg hogy mért nem veszem már észre hogy utál mint a szart :S
2011. aug. 27. 23:21
 17/20 anonim válasza:
100%
Ez még csak eszedbe se jusson! A te életed van olyan értékes,mint bárki másé. SENKI nem ér annyit,hogy megöld magad miatta.
2011. aug. 27. 23:22
 18/20 anonim ***** válasza:
csak 2 év van köztetek, nem 15. Állj már egy kicsit a sarkadra!!
2011. aug. 27. 23:26
 19/20 A kérdező kommentje:
évzáró előtt majdnem sikerült meghalnom :S
2011. aug. 27. 23:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Tisztára mint én, meg a tesóm :(

Nekem tudod, mi jött be? Jobban tanultam, mint ő, elmentem diákmunkára, amint lehetett, így eztán pénzt sem kértem anyáéktól, nyelvvizsga, miegyéb. A szüleink nagyon hamar rájöttek, kinek vannak igazi céljai az életben, és onnantól engem "támogattak jobban"

Talán bejön :)

2011. aug. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!