Mit csináljak? Kihez forduljak?
az van hogy a nővérem egyfolytában fenyeget, ha nem csinálod meg ezt vagy azt akkor megverlek stb stb, már lassan 3 éve ez megy de hiába szólok anyuéknak nem hiszik el, a nővérem anyuék elött játsza a jókislányt
a nővérem 17 éves én 15 vagyok
Mit kéne megtenned??? Egyébként meg sz@rd le. Mondd meg neki, hogy ha hozzád mer érni, olyan "halálomonvagyok" nagyjelenetet játszol el, hogy rohammentő jön érted, és el is fogod mondani, hogy miatta van minden panaszod.. Bántalmazásnál, hivatalból rendőrségi ügy lesz, szóval nem ártana, ha eszénél lenne, mert ha bántani mer, feljelented. Hiába nem nagykorú még, eljárás alá vonhatják.
Amúgy normális a tesód??
Tisztára mint én, meg a tesóm :(
Nekem tudod, mi jött be? Jobban tanultam, mint ő, elmentem diákmunkára, amint lehetett, így eztán pénzt sem kértem anyáéktól, nyelvvizsga, miegyéb. A szüleink nagyon hamar rájöttek, kinek vannak igazi céljai az életben, és onnantól engem "támogattak jobban"
Talán bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!